Ads Top

Δημοσίευμα βόμβα: Δεν ήταν ατύχημα η πτώση της Μαίρης Χρονοπούλου;


Η Μαίρη Χρονοπούλου εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο, μετά από σοβαρό ατύχημα που υπέστη, και παραμένει σε κωματώδη κατάσταση. 
Όσο εκείνη, λοιπόν, έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δημοσιεύθηκε ένα άρθρο στην εφημερίδα Espresso, το οποίο άφηνε υπαινιγμούς για απόπειρα δολοφονίας.




«Χέρι την έριξε σε κώμα;», έγραφε συγκεκριμένα ο τίτλος, αφήνοντας ερωτηματικά, αν μπήκε κάποιος την ημέρα που η οικιακή βοηθός είχε ρεπό και αν ο φίλος της την αναζητούσε στο κινητό της. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε ως καλεσμένος στην Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευή 6/10, απαντώντας για το δημοσίευμα.



Η αλήθεια για το ατύχημα της Μαίρης Χρονοπούλου


«Αναρωτιέται η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της αν μπήκε κάποιος την ώρα η οικιακή βοηθός είχε ρεπό και αν ο επιστήθιος φίλος της την αναζητούσε στο κινητό της, μιλούν για την έλλειψη καμερών, τι μπορεί να αποδείξει ένα ματωμένο νυχτικό και το κενό της αστυνομίας. Είναι σαφέστατο ότι εννοούν πως κάποιος την έσπρωξε. Δεν είναι υπονοούμενο», δήλωσε αρχικά η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.



«Απόπειρα δολοφονίας», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Μου φαίνεται περίεργο, η Μαίρη ζούσε μόνη της, με την οικιακή βοηθό, δεν έχει κάμερες, δεν είχε περιουσία, τα έχει γράψει όλα στο Χαμόγελο του Παιδιού. Δεν μπορεί να έπεσε από αυτά τα σκαλιά, γιατί δεν ανέβαινε στον δεύτερο όροφο, κοιμόταν στο ισόγειο», είπε χαρακτηριστικά.

Και ο Γιάννης Αρμουτίδης, δημοσιογράφος της εφημερίδας Espresso, βγήκε λίγο μετά σε τηλεφωνική σύνδεση και δήλωσε: «Μιλάμε για τα δύο σκαλοπάτια, σύμφωνα με τη μαρτυρία της οικιακής βοηθού, η οποία βρέθηκε πρώτη στο σημείο του συμβάντος και στη συνέχεια του επιστήθιου φίλου της, Θωμά Χούντα. Το ρεπορτάζ δεν στηρίζεται σε δική μας έρευνα, αλλά σε μαρτυρίες».

«Πήγε το βράδυ να πάει στην τουαλέτα και χτύπησε», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας για όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία μέρα.

Με ποιον βρισκόταν λίγο πριν το ατύχημα


«Είμαστε πολύ κοντά εδώ και αρκετά χρόνια, την ξέρω πάρα πολλά χρόνια τη Μαίρη. Είμαστε πολύ κοντά η μία στην άλλη έτσι με πολλή αγάπη, κάναμε πάρα πολύ ωραίες κουβέντες, κάναμε συζητήσεις δηλαδή, λέγαμε τα εσώψυχά μας κοινωνικές πολιτικές κάναμε τα πάντα έτσι και ήταν μια πολύ, πολύ καλή φίλη. Μία γυναίκα, μες τα νιάτα, ήταν ζωντανή, μία γυναίκα που έχει να δώσει πράγματα. Και ξαφνικά γίνεται αυτό το πράγμα και πριν γίνει αυτό, ήμασταν μαζί στο σπίτι μου και τρώγαμε, πολύ ευδιάθετη, πολύ χαρούμενη.

Είχαμε βρεθεί το Σάββατο, τρώγαμε μαζί με μια παρέα στο σπίτι. Μου άρεσε όλο αυτό που είχε δηλαδή για τη ζωή και είχε τρομερή ζωντάνια, τρομερή δύναμη, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε. Ούτε καν μπορούσα να το φανταστούμε στο μυαλό μας ότι θα μπορέσει μέσα στο σπίτι της δηλαδή να γίνει αυτό το κακό. Το μόνο που αυτή τη στιγμή μπορώ να πω είναι ότι της μίλησα, να έχουμε ελπίδα και να προσευχηθούμε για αυτή», ανέφερε αρχικά η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Πήγα την είδα, τίποτα αυτό μόνο θα πω. Της είπα «είσαι δυνατή» και είναι δυνατή. Λίγο ησυχία, θέλω πάρα πολύ ησυχία γενικά σε όλο αυτό το γεγονός και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσεύχομαι για αυτό, τίποτα άλλο. Την αγαπάω πάρα πολύ, έρθει έρθει πάρα πολύ κοντά μου και εγώ κοντά της. Τη θεωρώ μεγάλη αρχόντισσα, σπουδαία γυναίκα πάντα την θαύμαζα και την θαυμάζω», ολοκλήρωσε.




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.