Ads Top

Αυτό είναι το σκεπτικό της απόφασης για την τιμωρία του Ολυμπιακού στο ντέρμπι


Το Πειθαρχικό Όργανο της Super League έδωσε στη δημοσιότητα το σκεπτικό της απόφασης για την τιμωρία του Ολυμπιακού για τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Το σκεπτικό της απόφασης για την τιμωρία του Ολυμπιακού για τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης" έδωσε στη δημοσιότητα το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League.




Θυμίζουμε πως οι ερυθρόλευκοι, σε πρώτο βαθμό, τιμωρήθηκαν με αφαίρεση ενός βαθμού, μηδενισμό (το ντέρμπι κατοχυρώθηκε στον Παναθηναϊκό με 0-3), καθώς και με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Στο τέλος της απόφασης, η πρόεδρος του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Super League, Αντιγόνη Σταμολέκα καταλήγει στο εξής:



«Με βάση όλα τα ανωτέρω πραγματικά περιστατικά, ακόμα και από μόνα τα καταρχήν κομβικά για το παρόν πειθαρχικό όργανο έγγραφα, ήτοι το Φύλλο Αγώνα μετά της συνημμένης σε αυτό Ιατρικής Γνωμάτευσης του Ιατρού του αγώνα και μετά της διευκρινιστικής Έκθεσης του διαιτητή του αγώνα σε συνδυασμό με την Έκθεση Παρατηρητή και, επικουρικώς, με την Έκθεση της Αστυνομίας, αποδεικνύεται ότι ο ως άνω παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ με αριθμό φανέλας Νο 3 (ΧΟΥΑΝΚΑΡ) υπέστη σωματική βλάβη, συνιστάμενη ιδίως σε έκπτωση ακοής στο αριστερό αυτού αυτί, βλάβη που ως μόνη ενεργό αιτία έχει την κατά τα προεκτεθέντα ρίψη, πλησίον του, και έκρηξη κροτίδας, της ρίψης αυτής προερχόμενης από οπαδούς, ευρισκόμενους στη Θύρα 28, πάντα δε ταύτα είχαν ως ακόλουθη συνέπεια τη λήψη από το διαιτητή της απόφασης να προβεί σε οριστική εν τέλει διακοπή του αγώνα, ενόψει της ρητώς διαπιστωθείσας από τον Ιατρό του αγώνα αδυναμίας του παίκτη να σηκωθεί και, κατ’ επέκταση, αναγκαίως και αυτονοήτως, της αδυναμίας αυτού να αγωνιστεί, δεδομένου προσέτι ότι ο Ιατρός του αγώνα ουδέποτε και ουδόλως επιβεβαίωσε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τη δυνατότητα του ποδοσφαιριστή να αγωνισθεί κανονικώς, συναγομένης ούτω εξ αντιδιαστολής της αδυναμίας του προς τούτο.»

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.