Ads Top

«Πρόταση ελληνική ομάδας σε Ζερόμ Μπόατενγκ!»


Πώς συνδέεται ο 35χρονος Γερμανός στόπερ με τους αμέτρητους τίτλους και διακρίσεις στην καριέρα του, με σύλλογο που διατηρεί το…χαρτοφυλάκιο του στην Ελλάδα;

Μπορεί ο Ζερόμ Μπόατενγκ να «φλέρταρε» προ ημερών με την επιστροφή στην Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο δεν αποδείχτηκε της μεταγραφικής μοίρας γραφτό να φορέσει ξανά τη φανέλα των Βαυαρών.




Σύμφωνα με τα γερμανικά media ο τεχνικός του κλαμπ, Τόμας Τούχελ, τον ενημέρωσε πως δεν θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας κι ενώ ο 35χρονος στόπερ έκανε προπονήσεις με την β΄ομάδα της Μπάγερν το τελευταίο διάστημα.

Παρεμπιπτόντως, σημαντικό ρόλο για το «χειρόφρενο» της Μπάγερν στην υπόθεση Μπόατενγκ έπαιξαν και οι σφοδρές αντιδράσεις από πλευράς των οπαδών του συλλόγου στην προοπτική επιστροφή του Γερμανού σέντερ μπακ.



Κι αυτό συνέβη εξαιτίας της καταδίκης του στο παρελθόν για επίθεση σε βάρος πρώην συντρόφου του και της σύνδεσής του με την αυτοκτονίας μιας άλλης κοπέλας με την οποία διατηρούσε σχέση.

Εσχάτως πάντως και σύμφωνα με το «Sky Sport Deutschland» παρά την ανεπιτυχή μετακόμιση στην «Allianz Arena» ο Μπόατενγκ ενδέχεται να επιστρέψει σύντομα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας υπάρξει αποδέκτης πρότασης από ελληνική ομάδα!



«Μία από τις ελληνικές ομάδες έκανε προσφορά για τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2014, χωρίς ξέρουμε ακόμα το όνομά της» σημειώνει το σχετικό ρεπορτάζ και μένει να φανεί κατά πόσον πίσω από τον γερμανικό…καπνό παίζει να υπάρχει και ελληνική – μεταγραφική - «φωτιά» (εν όψει Ιανουαρίου).

Να θυμίσουμε πως ο Μπόατενγκ πέρασε μια δεκαετία στην Μπάγερν (2011-2021), μετρώντας 363 συμμετοχές – 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πανηγύρισε δυο Champions League, ισάριθμα παγκόσμια κύπελλα συλλόγων και UEFA Super Cup, εννέα πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα και άλλα τόσα Super Cup.

Εκτός από τους Βαυαρούς έχει παίξει στο Αμβούργο (113 συμμετοχές – 2 γκολ), Μάντσεστερ Σίτι (24 συμμ.), Χέρτα (11 συμμ.) ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας της υπήρξε η Λυών στην οποία αγωνίστηκε την τελευταία διετία (35 συμμ.) κι έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι.

Είναι 76 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γερμανίας και κατέκτησε με τα «πάντσερ» το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.