Ads Top

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μπλεξίματα με την αστυνομία - Τι συνέβη


Τα πράγματα έχουν αγριέψει επικίνδυνα πολύ... Πρώτο θέμα στις τηλεοπτικές εκπομπές τα τελευταία 24ωρα είναι οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Ετεοκλή Παύλου αλλά και η απάντηση αυτών που ουσιαστικά διέψευσαν το μοντέλο δημόσια.

Με αφορμή, λοιπόν, την ιστορία αυτή το πρωί της Παρασκευής 6/10 στην εκπομπή Happy Day αποκαλύφθηκε ένα... σκηνικό το οποίο έλαβε χώρα το καλοκαίρι που μας πέρασε - περίπου - και δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα.




Πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα


Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου, ένας δημοσιογράφος τότε δημοσιοποίησε το όνομα του παιδιού του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη, μια περίοδο που οι ίδιοι δεν το είχαν αποκαλύψει ακόμα ούτε στους δικούς τους ανθρώπους. 



Το μοντέλο έγινε έξαλλο και επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά. 

Στην κλήση αυτή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day, ακούστηκαν πολύ βαριές κουβέντες και ο δημοσιογράφος θέλησε να απευθυνθεί στην αστυνομία για να καταγραφεί το γεγονός.

Η αστυνομία με την σειρά της κάλεσε τον Δημήτρη, ο οποίος παραδέχτηκε όλα όσα έγιναν και κάπου εκεί... έληξε το story αυτό...




«Δεν ήταν απλά ένα συμβάν που ένας δημοσιογράφος αποκάλυψε το όνομα του γιου του, υπήρξε και συνέχεια διότι νευρίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πήρε τον δημοσιογράφο τηλέφωνο. Ενοχλήθηκε, τον πήρε τηλέφωνο και ήταν πάρα πολύ έντονος, επιθετικός, θυμωμένος, απειλητικός με αποτέλεσμα αυτά που είπε να είναι πολύ σοβαρά. Ο δημοσιογράφος θέλησε – καθώς θεώρησε ότι απειλείται – να πάει να καταγραφεί το συμβάν στις αστυνομικές αρχές. Ήταν τόσο σημαντικές αυτές οι απειλές, κλήθηκε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να δώσει κατάθεση. Παραδέχτηκε το συμβάν. Είναι ένα καταγεγραμμένο συμβάν», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.