Ads Top

Δήλωση βόμβα Κούγια για Κασσελάκη: «Απαγορεύεται παγκοσμίως να αποκτήσει παιδί με παρένθετη μητέρα»


Για τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη και όσα είπε για τα παιδιά που θέλει να αποκτήσει με τον σύντροφό του Τάιλερ, μέσω παρένθετης μητέρας, κλήθηκε να σχολιάσει ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο «Mega Σαββατοκύριακο» και αναφέρθηκε στις συγκεκριμένες δηλώσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύντροφός του, δεν έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν παιδιά με αυτόν τον τρόπο.




«Ακούω να γίνεται η συζήτηση για το αν έχει δικαίωμα να επιλέξει φύλο. Δεν το άκουσα ούτε από την ΝΔ, ούτε από το ΠΑΣΟΚ, ούτε από τον Βελόπουλο και κανείς δεν δίνει σημασία τι λέει ο νόμος. Ο κ. Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό του απαγορεύεται παγκοσμίως να αποκτήσει παιδί σε καθεστώς παρένθετης μητέρας. Πουθενά. 

Στην παρένθετη μητέρα έχει το δικαίωμα να απευθυνθεί μόνο γυναίκα, η οποία δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί.



Στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να υιοθετήσει ομοφυλόφιλο ζευγάρι είτε θηλέων είτε αρρένων με οποιαδήποτε εκμετάλλευση, παράφραση του νόμου παιδί. 

Μπορεί να γίνει μόνο αν αναγνωριστεί ο γάμος των ομοφυλοφίλων και αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο. Μπορεί να υιοθετήσει παιδί μόνος του ένας άντρας ή μία γυναίκα. Μιλάνε όλοι και λένε ότι ο Κούγιας είναι σεξιστής και ομοφοβικός. 



Μα, εγώ γνωρίζω τον νόμο και αυτόν υπηρετώ τόσα χρόνια. Έχει επικίνδυνη άγνοια του νόμου ως αρχηγός ενός κόμματος» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.