Ads Top

Σάκης Κατσούλης: Το πάρτι για τα 17 χρόνια, οι 2000 καλεσμένοι και οι λαμπερές παρουσίες


Ποιοι επώνυμοι, ποιοι πρώην Survivors έδωσαν το «παρών» στο μεγάλο πάρτι του Σάκη Κατσούλη για τα 17 χρόνια του μαγαζιού του..

Τα 17 χρόνια απόλυτης επιτυχίας με ένα φαντασμαγορικό anniversary party γιόρτασε το γνωστό στέκι του Σάκη Κατσούλη στο Περιστέρι, πριν από λίγες ημέρες!




Οι επιχειρηματίες Σάκης Κατσούλης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος και Γιώργος Σέμπρος υποδέχθηκαν πλήθος φίλων και συνεργατών αλλά και πολλούς επώνυμους καλεσμένους από τον δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας, που έσπευσαν να ευχηθούν για το γενέθλιο πάρτυ.

Πάντα ευαισθητοποιημένοι διέθεσαν μέρος των εσόδων του event για την υποστήριξη της Εθελοντικής Ένωσης Φιλόζωων Πετρούπολης - “Save the Tails”, ενώ η βραδιά απογειώθηκε από το live performance του κορυφαίου Dj Liva K και πλήθος πυροτεχνημάτων που φώτιζαν ασταμάτητα τον ουρανό!



Από νωρίς το απόγευμα η οδός Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι γέμισε ασφυκτικά με πάνω από 2.000 και πλέον κόσμου, ενώ οι εκλεκτοί καλεσμένοι διασκέδασαν στον εσωτερικό χώρο, έναν ανανεωμένο χώρο απαράμιλλης αισθητικής και διακόσμησης τον οποίο έχουν επιμεληθεί προσωπικά οι ιδιοκτήτες.











Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.