Ads Top

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην Μαίρη Χρονοπούλου - Τι θα συμβεί από τις 13:30 έως τις 16:25 που θα γίνει η αποτέφρωση


Σήμερα Παρασκευή 13/10 φίλοι και θαυμαστές της Μαίρης Χρονοπούλου θα την αποχαιρετήσουν για πάντα. Βέβαια, δεν θα πραγματοποιηθεί κηδεία, αλλά ένα "πάρτι". Η ίδια είχε ζητήσει να μην γίνει κάποια θρησκευτική τελετή στη μνήμη της, με την αποτέφρωση να είναι τελευταία επιθυμία της.




Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πάρτι στο σπίτι της στην Παιανία από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 13:30. Στην συνέχεια, η σορός της θα ταξιδέψει στο αποτεφρωτήριο στη Ριτσώνα, στις 15:30 θα ακολουθήσει αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου και τέλος στις 16:25 θα γίνει η παραλαβή της σορού για την καύση της.

Όσα θα γίνουν στην τελετή για το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

Η σορός της θα οδηγηθεί στο σπίτι που λάτρεψε και διασκέδασε στα μεγαλύτερα πάρτι της ζωής της. Εκεί περισσότεροι από 200 φίλοι και θαυμαστές θα έχουν τη δυνατότητα να την τιμήσουν και να την αποχαιρετήσουν.

Στον κήπο του σπιτιού, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές θα τοποθετηθεί catering, ενώ σερβιτόροι - όπως έχει γραφτεί - θα προσφέρουν γαρίδες, κρασί και διάφορα γλυκίσματα, ενώ θα ακούγεται και μουσική από τραγούδια που ερμήνευσε η ίδια. Η Μαίρη Χρονοπούλου έτσι είχε αποφασίσει να την αποχαιρετήσει ο κόσμος... Δεν ήθελε να γίνει κηδεία, αλλά μια μεγάλη γιορτή.



Να σημειωθεί πως πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με το θάνατο της, έχοντας δημιουργηθεί πολλά ερωτηματικά που έφεραν έρευνες από την ΕΛΑΣ για τα αίτια του. Μάλιστα, η οικιακή της βοηθός - που ήταν και εκείνη που την βρήκε νεκρή - "έσπασε" τη σιωπή της στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνες.

Το φόρεμα που είχε ζητήσει να φοράει στο τελευταίο "αντίο"

Είναι ένα ένδυμα, το οποίο η ίδια αγάπησε πολύ και είχε φορέσει στη συναυλία αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη. Ο σχεδιαστής του ρούχου είναι ο Χάρης Τσιάρας, ο οποίος μίλησε και στην εκπομπή. «Αυτό το φόρεμα το φόρεσε στο Κατράκειο», είπε αρχικά ο σχεδιαστής.

Το ρούχο η ηθοποιός το έλεγε το Μπλε της Νύχτας. «Το είπε μεταξύ σοβαρού και αστείο (να βάλει αυτό το φουστάνι). Και ειλικρινά, όταν μου το είπε, της λέω Μαίρη, άστο αυτό. Μην το συζητάς», σχολίασε ο σχεδιαστής. «Και μου το έστειλε. Ήθελε να αδυνατήσει και να της κάνω κάποιες εφαρμογές, και θα ερχόταν για πρόβα», πρόσθεσε. «Συνέβη αυτό, που συνέβη, το μοιραίο», άρχισε να λέει, «Είχαμε κανονίσει και πρόβα πριν από 15 μέρες. Είχε κάποια προβλήματα, αλλάξαμε την πρόβα. Πάντα ερχόταν με γλυκά».



«Αυτό το φόρεμα, εγώ θα το δώσω σε αυτούς τους ανθρώπους, που είναι κοντά της, και να το φορέσει στο τελευταίο της ταξίδι», ανακοίνωσε. «Ο οίκος μόδας έχει ράψει όλες τις μεγάλες ηθοποιούς. Η Χρονοπούλου ήταν κυρία με "Κ" κεφαλαίο. Την έζησα από κοντά και αυτό που θα κρατήσω από την κυρία αυτή, είναι, ότι ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, παρόλο τα προβλήματά της. Συνέχεια τραγούδαγε εδώ μέσα και θυμόταν όλους τους στίχους», δήλωσε ο σχεδιαστής.

Θα κρατήσει αυτές τις αναμνήσεις και την ευγένειά της, όσοι τη γνώρισαν από κοντά και όσοι δεν είχαν την τύχη και την τιμή ειπώθηκε στην εκπομπή, αλλά και από το μεγάλο σχεδιαστή.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.