Ads Top

Γάμος Αγγελόπουλος & Βαμβακούση: Η ηχηρή απουσία του αδερφού του και η απούσα κουμπάρα (vid)


Δύο άτομα δεν παρευρέθησαν στον γάμο του ζευγαριού και η απουσία τους συζητήθηκε.. 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρα Βαμβακούση στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.




Σύμφωνα με το Πρωινό, οι καλεσμένοι στην εκκλησία ήταν 1.100 και 750 άτομα ήταν στην δεξίωση.

Όμως δύο άτομα δεν παρευρέθησαν στον γάμο του ζευγαριού και η απουσία τους συζητήθηκε.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μπάκα και το Πρωινό, ο αδερφός του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο Χάρης μπορεί να ήρθε από την Σκιάθο για τον γάμο του, αλλά τελικά δεν παρευρέθηκε γιατί ήταν στο νοσοκομείο, στο πλευρό της μάνας τους.



Και η δεύτερη ηχηρή απουσία ήταν της δεύτερης κουμπάρας που θα τους πάντρευε και τελικά δεν εμφανίστηκε… η Ειρήνη Λουπασάκη δεν παρευρέθηκε στον γάμο για προσωπικούς λόγους και δεν έγινε τελικά η κουμπάρα τους και ήταν μόνο Αναστάσιος Ντούγκας.

Μετά τον γάμο ο Ντάνος είπε στους δημοσιογράφους: «Ο λόγος που είμαστε εδώ δεν είναι για να κάνουμε δηλώσεις. Είμαστε γιατί σεβόμαστε τον κόπο σας και τη δουλειά σας και ευχαριστούμε πάρα πολύ που είσαστε κοντά μας. Όποιος έχει παντρευτεί καταλαβαίνει. 



Το να πατήσει η νύφη το πόδι είναι κόλπο. Είναι οδηγία του Ευαγγελίου να φοβάται τον άντρα, που σημαίνει να τον σέβεται και να τον αγαπάει, όπως και ο άντρας. Αυτό είναι καθαρά. Είμαι χαρούμενος που πήγαν όλα καλά ως τώρα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό με τις αποκαλύψεις για τον γάμο της Δήμητρας Βαμβακούση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.