Ads Top

Έχουν γκρεμίσει τους τοίχους και έχουν βγάλει όλα τα παράθυρα: Σπάνια πλάνα από το υπό ανακαίνιση σπίτι Τανιμανίδη & Μπόμπα (vid)


Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πήραν την απόφαση να ανακαινίσουν το σπίτι τους στην Αθήνα φτιάχνοντας το από την αρχή, με το ζευγάρι για όλη την καλοκαιρινή περίοδο να είχε νοικιάσει σπίτι στην Αντίπαρο για να μείνουν μέχρι να φτιαχτεί το δικό τους.

Ωστόσο, η ανακαίνιση πήρε περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως, με αποτέλεσμα ακόμη το σπίτι να είναι μισογκρεμισμένο και χωρίς πόρτες.




Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε βίντεο μέσα από το σπίτι τους με εργασίες να γίνονται πυρετωδώς για να μπει η οικογένεια του μέσα όσο το δυνατόν πιο σύντομα.


Σε τι κατάσταση βρίσκεται το σπίτι Τανιμανίδη - Μπόμπα





Όπως φαίνεται στο βίντεο πολλά είναι ακόμα αυτά που πρέπει να γίνουν ώστε να είναι έτοιμο για να μπουν τα έπιπλα και όλα όσα χρειάζονται.

«Είχα επισκεφθεί κάτι νομάδες στην Μογγολία παλιά…πιο σπάνια αλλάζαν σπίτι από ότι εμείς!» έγραψε χιουμοριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης του.




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.