Ads Top

Φήμες για δεύτερη εγκuμοσύνη για την Χριστίνα Μπόμπα


Τα σημάδια και οι φωτογραφίες που «άναψαν» φωτιές..

Η Χριστίνα Μπόμπα έμεινε στο Κυκλαδίτικο νησί με τις κόρες της Αριάνα και Φιλίππα για μεγάλο χρονικό διάστημα και πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι, ενώ αρχές Σεπτέμβρη όλοι οικογενειακώς επέστρεψαν στην Αθήνα και φυσικά εκείνη, μεταξύ άλλων, μπήκε και σε κανονικούς ρυθμούς, μετά από έναν μήνα αποχής, στο Instagram...




Μιας αποχής που ομολογουμένως “γέννησε” και πολλά εύλογα ερωτηματικά, ένα από αυτά μάλιστα ήταν “Μήπως η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος για δεύτερη φορά και θέλει τους πρώτους κρίσιμους μήνες να απέχει από όλες τις δραστηριότητες;” 

Για την ώρα κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τις φήμες αυτές, όμως αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, το ίδιο είχε γίνει και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, έχοντας αποφασίσει να κρατήσει κάποιες αποστάσεις, μέχρι η ίδια να ενημερώσει για την δίδυμη κύηση και για το πιο ευχάριστο γεγονός στη ζωή της.






Ο κακός χαμός με την επιστροφή της Χριστίνας Μπόμπα

Η πρώτη της φωτογραφία που ανάρτησε λίγες μέρες πριν καθιστή και χωρίς να φαίνεται γενικότερα το σώμα της με φόντο ένα ηλιοβασίλεμα και λέγοντας “I am back!” είχε και τις ανάλογες αντιδράσεις ανάμεσα στους χιλιάδες followers, καθώς άλλοι την καλωσόρισαν και άλλοι την επέκριναν με δόλο...
 


“Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια” συνηθίζει να λέει η Χριστίνα όταν της γράφουν “Σιγά έναν μήνα έλειψες κιόλας!” “ότι του λαλεί του λωλοστεφανή”, “είναι πολλά τα λεφτά”, “μην μας το κάνεις για αυτό” και άλλα πολλά... Τι απαντά εκείνη σε τέτοιες αναρτήσεις που διαβάζει; :“Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη για εσάς για όλους. Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος, γιατί για εμένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μια φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό” έχει πει σε συνεντεύξεις της όταν την έχουν ρωτήσει για τον κακό χαμό και τις εκρήξεις των διαφόρων ακολούθων της.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.