Ads Top

Τόσιτς: «Νιώθαμε πως ο Ολυμπιακός έπαιζε εντός έδρας με τέτοια στήριξη του κόσμου του»


Αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού ο αμυντικός της Τσουκαρίτσκι..

Τόσο ο αμυντικός της Τσουκαρίτσκι όσο και ο Μίλαν Λέζνιακ, επικεφαλής του τεχνικού της επιτελείου, στάθηκαν στον κόσμο του Ολυμπιακού και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο Λέσκοβατς μαζί με οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα.




Οι Σέρβοι ειδικά τις τελευταίες ώρες πριν το ματς της Τσουκαρίτσκι με τον Ολυμπιακό (που έληξε 3-0 για τους Ερυθρόλευκους) είχαν καταλάβει πως το Λέσκοβατς θα θύμιζε... Πειραιά. Αυτό το ένιωσαν και στη Τσουκαρίτσκι με τους Νεμάνια Τόσιτς και Μίλαν Λέζνιακ να επιβεβαιώνουν πως ήταν σαν να έπαιζαν εκτός έδρας!

Χαρακτηριστικά ο ακραίος μπακ της Τσουκαρίτσκι σχολίασε: «Νιώθαμε πως ο αντίπαλός μας έπαιζε εντός έδρας με τέτοια στήριξη του κόσμου του. Μπορώ να πω ότι πως ήταν κάτι που δεν το περίμενα έτσι στη Σερβία. Να έχει η φιλοξενούμενη ομάδα περισσότερη στήριξη από τους γηπεδούχους.



Αυτό έγινε όμως και δεν αλλάζει. Ίσως να ειπωθεί κάτι για μένα μετά από τέτοιες δηλώσεις, ίσως να πουν κάτι εναντίον μου ή σε βάρος μου αλλά εγώ ένιωθα ότι παίζαμε εκτός έδρας με τέτοια στήριξη από τον κόσμο του αντιπάλου. Ήταν ένα στοιχείο που δεν μας έκανε να νιώθουμε τόσο άνετα υπό την έννοια πως παίζαμε στη Σερβία και όχι εκτός έδρας».

Ο Λέζνιακ από την άλλη επισήμανε για το θέμα: «Ήμασταν άτυχοι στην κλήρωσή μας. Πέσαμε σε μία δυνατή και ελκυστική αγωνιστικά ομάδα με πολλούς οπαδούς και στην Ελλάδα και στη Σερβία (η αναφορά του στη Σερβία είχε να κάνει με τη δυναμική του κόσμου που στήριξε τους Πειραιώτες στο Λέσκοβατς). Η διαφορά σε επίπεδο ποιότητας ήταν μεγάλη».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.