Ads Top

Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία η Νότιγχαμ Φόρεστ!


Τι συνέβη στον χθεσινό αγώνα με την Τσέλσι - Η βαριά «καμπάνα» που κινδυνεύει η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη πλέον..

Με ποινή κινδυνεύει η Νότιγχαμ Φόρεστ λόγω συνθημάτων που φώναξαν οι οπαδοί της στον αγώνα με την Τσέλσι.




Η Νότιγχαμ Φόρεστ πέρασε νικηφόρα από το «Στάμφορντ Μπριτζ» το Σάββατο (2/9), κερδίζοντας την Τσέλσι με 1-0 για την τέταρτη αγωνιστική της Premier League, σε μία αναμέτρηση που η συμπεριφορά των οπαδών της δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και ενδέχεται να μπει σε μπελάδες.

Όπως αναφέρει η «Mail Online», δύο εκ των οπαδών της Νότιγχαμ, που έδωσαν το παρών στις κερκίδες του «Στάμφορντ Μπριτζ», συνελήφθησαν για υβριστικά συνθήματα προς τους φίλους των «μπλε», οι οποίοι μάλιστα εξέφρασαν τα παράπονα τους για όσα συνέβησαν.



Και όπως ισχυρίζεται το εν λόγω ρεπορτάζ, ανάμεσα στα υβριστικά συνθήματα, ακούστηκε και το «rent boy». Πρόκειται για έναν χαρακτηρισμό, που συνιστά παραβίαση του κανόνα Ε21 της FA και θεωρείται έγκλημα μίσους.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η διάταξη είχε προστεθεί στους κανόνες της αγγλικής Ομοσπονδίας μετά το περσινό παιχνίδι της Νότιγχαμ με την Τσέλσι, όπου πάλι και τότε οι οπαδοί των «κόκκινων» είχαν φωνάξει τέτοιου είδους συνθήματα.



Η Γουλβς ήταν ο ο πρώτος σύλλογος που τιμωρήθηκε από την FA για σχετικά συνθήματα και της είχε επιβληθεί πρόστιμο 100.000 λιρών, ενώ η Λιντς έλαβε πρόστιμο 150.000 λιρών τον περασμένο μήνα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.