Ads Top

Γάμος Γιώργου Αγγελόπουλου - Δήμητρας Βαμβακούση: Αυτοί θα είναι οι κουμπάροι


Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθούν στις 24 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έχοντας δίπλα τους στην εκκλησία δυο ανθρώπους που σημαίνουν πολλά γι' αυτούς.

Αρχικά, κουμπάρος του θα είναι ο δικηγόρος του Αναστάσιος Ντούγκα ενώ μαζί του θα τους αλλάξει τα στέφανα η κόρη του ιερέα «θαυματοποιός», Δημήτρη Λουπασάκη, Ειρήνη Λουπασάκη.




Όπως είχε γίνει γνωστό η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με απόφαση της καλούσε τον παπά Δημήτρη να επανέλθει στην οργανική θέση του και να επανενταχθεί στο δυναμικό του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Ζωγράφου. 

Δηλαδή εκεί όπου ανήκει ούτως ή άλλως όλα αυτά τα χρόνια, εφόσον στους Αγίους Ισιδώρους ιερουργούσε βάσει προσωρινής απόσπασης. 



Ο πατέρας Δημήτριος αντί γι αυτό επέλεξε να απομακρυνθεί τελείως από τους ιερούς κόλπους και να εγκατασταθεί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο σπίτι όπου μεγάλωσε στα Χανιά.

Το ζευγάρι, μάλιστα, όταν πήρε την απόφαση να παντρευτεί τον επισκέφθηκε για να πάρει την ευχή του. 



Ο πατέρας Δημήτριος από τη χαρά του ευλόγησε την απόφαση τους αυτή, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να επιλέξει ως κουμπάρα του την κόρη του Ειρήνη, με την οποία γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ μεταξύ τους έχουν αναπτυχθεί και στενοί φιλικοί δεσμοί.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.