Ads Top

Νέα γκάφα: Δεύτερος καλεσμένος στο γάμο Βαμβακούση - Αγγελόπουλου αποκάλυψε την εγκυμοσύνη


Το βράδυ της Κυριακής 24/9 ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβακούση σε μια όμορφη τελετή. 

Οι καλεσμένοι ήταν δεκάδες, ανάμεσα τους και πολλά διάσημα ονόματα της ελληνικής showbiz.




Η βραδιά είχε από όλα! Τα δυο εντυπωσιακά νυφικά της νύφης, αλλά και κλάματα από τον γαμπρό καθώς η μητέρα του δεν βρέθηκε στον γάμο λόγω υγείας αφού νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.


Και άλλη καλεσμένη στον γάμο Βαμβακούση - Αγγελόπουλου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη





Ακόμη μια καλεσμένη τους, ωστόσο, αποκάλυψε πως η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος, λέγοντας στις τηλεοπτικές κάμερες: «Να είναι πάντα καλά. Με το καλό και το μωράκι τους γιατί από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Νομίζω είναι πασιφανές, έχει κοιλίτσα».


Η απάντηση της Δήμητρας





«Δεν θα ‘θελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Θα ‘θελα να πω το εξής: όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα μία γυναίκα, πρέπει πρώτα να σκέφτονται αν αυτή η γυναίκα μπορεί ή αν θέλει να κάνει παιδιά; Είναι εντάξει αν της έχει συμβεί; Έχει βοήθεια; Δεν έχει βοήθεια; Είναι μόνη της; Μόνο αυτό θέλω να πω και να σεβαστούμε όλοι μια κατάσταση οποιασδήποτε γυναίκας και να μην κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις γενικά. Εντάξει; Σας ευχαριστώ παρά πολύ».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.