Ads Top

Συγκλονίζει ο Διονύσης Ατζαράκης στο τελευταίο βίντεο: «Πεθαίνοντας στην Ελλάδα»


Τα είπε όλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο Διονύσης Ατζαράκης..

Ένα διαφορετικό βίντεο δημιούργησε αυτή τη φορά ο Διονύσης Ατζαράκης παρέα με τον Vibrator και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είπε κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο που μπορεί να πεθάνει κανείς στην Ελλάδα.




Ο Διονύσης Ατζαράκης είναι από τους πιο έξυπνους και επιτυχημένους κωμικούς της νέας γενιάς. 

Αυτό το αποδεικνύουν τα βίντεο που δημιουργεί ανά καιρούς και κάνει τους πάντες να γελάνε με τα αστεία του.

Ωστόσο, στο τελευταίο του βίντεο δεν είχε σκοπό να μας κάνει να γελάσουμε αλλά να προβληματιστούμε. Σε ένα πολύ σύντομο σκετσ συνάντησε τον γνωστό Youtuber Vibrator, o οποίος τον ρώτησε αν μπορεί να σκεφτεί πολύ γρήγορα με ποιους τρόπους μπορεί να πεθάνει κάποιος στην Ελλάδα. Για κάθε σωστή απάντηση θα έπαιρνε ένα ευρώ. 



Η πρώτη απάντηση του κωμικού ήταν ότι είναι πολύ λίγος ο χρόνος για μια τέτοια ερώτηση.

Χωρίς να χάνει άλλο χρόνο ο γνωστός κωμικός αποκάλυψε κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο που μπορεί να πεθάνει κάποιος στην Ελλάδα και μας έφερε στο μυαλό διάφορες υποθέσεις που απασχολούν διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.



Συγκεκριμένα απάντησε: «Φωτιές, πλημμύρες, πανδημίες, πλοία, τρένα, λεωφορεία, αεροπλάνα, αν είσαι άπιστη γυναίκα, αν είσαι πιστή γυναίκα, αν είσαι γυναίκα γενικά, αν είσαι άντρας που θέλει να γίνει γυναίκα, αν είσαι παράνομος ή νόμιμος μετανάστης, αν μοιάζεις με μετανάστη, αν έκανες πολλά μπάνια το καλοκαίρι στη Ρόδο, στην Εύβοια, στην Αλεξανδρούπολη. Μπορείς να πεθάνεις στο μετρό του Ευαγγελισμού, στο μπαλκόνι σου στην Καρδίτσα, στο Μάτι (γιατί όλοι είναι για τον π@τ$0). Επίσης μπορείς να πεθάνεις αν είσαι σε σαράβαλο αεροπλάνο και πας να σβήσεις τις φωτιές, αν υποστηρίζεις τη λάθος ομάδα, τη σωστή ομάδα, αν περνάς έξω από το γήπεδο όταν παίζει μια ομάδα. Όταν περνάς χειμώνα από την Αττική Οδό ή καλοκαίρι σε οποιαδήποτε οδό χωρίς να έχεις στο αμάξι τρόφιμα. Μπορείς να πεθάνεις αν πας σε πορεία, αν πας και πέσεις σε σφαίρα αστυνομικού που εξοστρακίστηκε, όταν περνάς με μηχανάκι έξω από το πάρκινγκ της Βουλής και επίσης αν είσαι ζώο».

Στο τέλος ο Διονύσης Ατζαράκης ξενέρωσε καθώς ο χρόνος τελείωσε και δεν πρόλαβε να πει για τους φασίστες, ενώ πριν μπει στο πλοίο που έφευγε για Κρήτη γύρισε στην κάμερα του Vibrator και είπε: «Τι μπορεί να πάει στραβά;».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.