Ads Top

Διέρρευσε η αλήθεια: Γιατί δεν πήγε ο κολλητός της Ιωάννας Τούνη, Στηβ, στην βάφτιση του Πάρη


Όλη η αλήθεια λίγες ημέρες μετά την βάπτιση του Πάρη για την απουσία που συζητήθηκε.. 

Η βάφτιση του νουνίτο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 22/9 και όλοι οι κοντινοί φίλοι και συγγενείς της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν εκεί ή... έτσι νομίζαμε! 




Από το πιο υπέροχο μυστήριο στη ζωή αυτού του ζευγαριού έλειπε ο καλός φίλος της γνωστής influencer, Στηβ!

Οι δυο τους συνδέονται με μια φιλία χρόνων και ο Στηβ, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας είχε βοηθήσει αρκετά για να στηθεί όλο αυτό που έγινε την Παρασκευή. 



Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο tik tok, λοιπόν, μετά από άπειρες ερωτήσεις που δέχθηκε ο Στηβ γι' αυτή του την απουσία, απάντησε δηλώνοντας πως όλα με την Ιωάννα είναι καλά, απλά υπήρχαν σοβαροί λόγοι που τον κράτησαν μακριά.


Η ανάρτηση του Στηβ





«Το τελευταίο τριήμερο έχω βομβαρδιστεί από μηνύματα και τηλεφωνήματα γιατί δεν πήγα. Υπάρχουν πολλές φορές πράγματα στην ζωή αυτή που ξεπερνάνε τις δυνατότητες του καθένα, είναι πάνω από τις δυνάμεις μας και δεν μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτό. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίσαμε ένα οικογενειακό ζήτημα, πάρα πολύ σοβαρό που είχε να κάνει με υγεία, με υγεία το τονίζω, καθώς η γιαγιά μου μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκαναν ένα λάθος και την στείλανε αδιάβαστη. Ευτυχώς μας λυπήθηκε ο Θεός και η γιαγιά είναι πάλι στα πόδια της και βγήκε από το νοσοκομείο καθώς έκατσε τρεις ημέρες μέσα, με αποτέλεσμα οι γονείς μου και οι δυο να φύγουν άρον άρον για Ηγουμενίτσα.

Εντωμεταξύ, αν τρέξετε και στα προηγούμενα story μου, μιας εβδομάδας περίπου πριν θα δείτε ότι ο αδερφός μου έχει κάνει εγχείρηση στο πόδι του που σημαίνει ότι πάει κούτσα κούτσα. Οπότε ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου να πάω στα αστέρια μου, το κορίτσι μου ήταν η πιο όμορφη μανούλα που έχω δει, ο Πάρης μου ο πιο όμορφος μπέμπης και εννοείται ότι νοερά ήμουν εκεί με τα αστέρια μου. Δεν σημαίνει ρε παιδιά ότι όταν κάποιος δεν πηγαίνει κάπου σημαίνει ότι τσακώθηκε, ότι υπάρχει beef, δεν ξέρω γιατί όλοι σκέφτεστε την κατινίστικη πλευρά της ζωής και ξεχνάτε ότι υπάρχουν και προβλήματα που δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτά».

@steve.toumpas

Οι λογοι που δεν πηγα στη βαφτιση ..!

♬ πρωτότυπος ήχος - Steve.89_

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.