Ads Top

Γάμος Αγγελόπουλος & Βαμβακούση: Αυτή η καλεσμένη εκνεύρισε την Δήμητρα Βαμβακούση - Την ρώτησε για το φύλο του μωρού


Στην εκπομπή Fay's Time η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της σχολίασαν το γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 24/9, προβάλλοντας τις δηλώσεις των καλεσμένων τους που αποκάλυπταν πως το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι.

Η παρουσιάστρια ωστόσο, ενοχλήθηκε έντονα και το έδειξε καθαρά στο πλατό, με δημοσιογράφο της εκπομπής του Super Κατερίνα που πήρε δηλώσεις από τους νεόνυμφους.




«Κάποιοι καλεσμένοι σας μίλησαν για εγκυμοσύνη», είπε η δημοσιογράφος από την εκπομπή του ALPHA, Μένια Κούκου, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στη Δήμητρα Βαμβακούση.


Η ενόχληση της Σκορδά με δημοσιογράφο του Super Κατερίνα





«Ήταν άβολο! Ποια δημοσιογράφος ήταν;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της να αναφέρουν το όνομα της Μένιας Κούκου. «Από ποια εκπομπή είναι;», ρώτησε ρώτησε στην συνέχεια.

«Ξέρουμε όλοι ποιο είναι το σωστό. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες άτυχες στιγμές, αλλά για να αλλάξει κάποιος φαντάζομαι θα μιλήσουν οι άνθρωποι που είναι στην εκπομπή αυτή. Δεν θα κάνουμε εμείς μάθημα σε κάποιον άλλον. 



Αν το θεωρούν λάθος.. Σε όποια εκπομπή.. Απλώς όμως επειδή αυτή τη στιγμή έγινε μια συγκεκριμένη ερώτηση, από μια συγκεκριμένη δημοσιογράφο, αν κάποιος θέλει να διορθωθεί, θα πρέπει να διορθωθεί από αυτούς που ξέρουν καλύτερα, δίνουν τις συμβουλές, για να μην ξαναγίνει, αν το θεωρούν λάθος. Δεν θα κάνουμε εμείς μάθημα, γιατί είναι λίγο σαν να κουνάς το δάχτυλο και αυτό δεν το θέλω εγώ», είπε στη συνέχεια πετώντας τα "καρφιά" της.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.