Ads Top

Φάρμα 26/9: Σοβαρό ατύχημα στο παιχνίδι - Έφυγε με ασθενοφόρο η Μαρίλια (vid)


Οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της.. 

Σοβαρό ατύχημα είχε η Μαρίλια Πέτρου με το άλογο, όταν αυτό, την ώρα που εκείνη το περιποιούταν, τη χτύπησε με τα άκρα του. 




Η 22χρονη Μαρίλια έχει εμπειρία και γνώσεις σχετικά με τα άλογα αφού στην Κύπρο όπου ζει μόνιμα, έχει τον καλύτερό της φίλο, που δεν είναι άλλος από το αγαπημένο της rescue άλογο.

Άλλωστε, όπως αναφέρει και το βιογραφικό της, από μικρή έζησε σε ένα κτήμα γεμάτο ζώα όπως γαϊδουράκια, κατσικάκια, κότες, πάπιες, κουκουβάγιες, χελώνες και σκύλους όμως η μεγάλη της λατρεία είναι τα άλογα.



Η νεαρή κοπέλα από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε στη Φάρμα το άλογο ήταν συνεχώς κοντά του και το περιποιούταν όμως δεν άκουγε τις συμβουλές και υποδείξεις των συμπαικτών της που της έλεγαν ότι δεν γνωρίζει το άλογο καλά για να ξέρει τις αντιδράσεις του.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο, το άλογο τη χτύπησε και εκείνη άρχισε να σφαδάζει στους πόνους και έτσι ο Σπύρος έτρεξε αμέσως να ειδοποιήσει την παραγωγή για να την εξετάσει γιατρός. 



Εκείνος λοιπόν έκρινε πως έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς τής συνέβαινε, με την ίδια να δείχνει ιδιαίτερα ταραγμένη και να πονάει.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.