Ads Top

Αντώνης Ρέμος: Ο ξέφρενος χορός με Βραζιλιάνα καλλονή στη Μύκονο (vid)


Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγη ώρα - Όλα όσα έγιναν στη Μύκονο

Αγαπημένο νησί του Αντώνη Ρέμου είναι η Μύκονος και εκτός από τις καλοκαιρινές του διακοπές, κάθε θερινή περίοδο τον βλέπουμε να πραγματοποιηθεί live εμφανίσεις στο νησί των ανέμων διασκεδάζοντας τουρίστες αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους.




Πριν μερικές ώρες, ο τραγουδιστής πραγματοποίησε ακόμη μια εμφάνιση η οποία "άναψε" τα αίματα στο νησί. Ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν και μια Βραζιλιάνα καλλονή.

Πρόκειται για το μοντέλο Ιζαμπέλ Γκουλάρτ που βρέθηκε στη Μύκονο με τον σύντροφό της Κέβιν Τραπ για διακοπές, ωστόσο, εκείνος επέστρεψε στην πατρίδα του, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 όταν ο Τραπ έπαιζε στην ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν. Η πρώτη συνάντηση τους έγινε στο Παρίσι και λίγους μήνες μετά παραδέχτηκαν ότι είναι ζευγάρι. Τον Ιούλιο του 2018 αρραβωνιάστηκαν.



Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μοντέλο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του. Στη συναυλία λοιπόν του Αντώνη Ρέμου το διασκέδασε και με το παραπάνω.

Μάλιστα δημοσίευσε και ένα βίντεο στο οποίο χόρεψε ξέφρενα με τον τραγουδιστή και τις επιτυχίες του.

Το βίντεο με το χορό του Αντώνη Ρέμου και του μοντέλου




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.