Ads Top

Το πρόβλημα υγείας της Σταυρούλας Χρυσαειδή μετά το Survivor


Μήπως να προσέχαμε λίγο παραπάνω τι γίνεται στο ριάλιτι επιβίωσης; Αξίζουν τα λεφτά για να γυρίζουν οι παίκτες με προβλήματα;

Πολλά και επαναλαμβανόμενα είναι τα κρούσματα παικτών που αποχώρησαν ή έφτασαν ως το τέλος στο Survivor και λίγο καιρό μετά παρουσίασαν σοβαρά προβλήματα υγείας. Άλλοι τα παρουσίασαν κατά τη διάρκεια της πολύμηνης και απαιτητικής παρουσίας τους στον Άγιο Δομίνικο. Το σίγουρο είναι ότι δύσκολα θα επιστρέψεις όπως ακριβώς έφυγες.Μπορεί να χρήματα να είναι πολύ καλά για τα δεδομένα της εποχής, τα σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα που βγάζουν οι παίκτες τόσο σκληρών παιχνιδιών όπως το Survivor δε γίνεται να αγνοηθούν.

Προβλήματα οργανικά που παρουσιάστηκαν από τον πρώτο κύκλο του 2017 και συνεχίζουν ως το All Star του 2023. Eπιπλέον υπάρχουν καταγγελίες και δικαστικές διαμάζες ανάμεσα σε πρώην παίκτες και την τουρκική παραγωγή για τραυματισμούς που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι και οι επιπτώσεις τους συνεχίστηκαν για χρόνια μετά.

Πρόσφατα η Σταυρούλα Χρυσαειδή ,πρώην παίκτρια δύο κύκλων του ριάλιτι, μίλησε στο «papakostories.gr» και μεταξύ άλλων ανέφερε για την υγεία της:

«Η υγεία μου ταλαιπωρήθηκε αρκετά, καθώς ο οργανισμός μου δεν είχε προλάβει να συνέλθει με μόλις 6 μήνες στην Ελλάδα από το προηγούμενο παιχνίδι. Είχα αρκετές διαταραχές και πόνους στο στομάχι, επίσης η περίοδος μου για ακόμη μια φορά διακόπηκε λόγω συνθηκών και απώλειας βάρους. Βέβαια, φέτος μπήκα λίγο παραπάνω σε κιλά από ό,τι ήμουν στο προηγούμενο παιχνίδι και κάποια στιγμή έχασα περίπου 10 κιλά. Αλλά μόλις κερδίσαμε το έπαθλο του Λονδίνου και ταξιδέψαμε και μπήκαμε λίγο σε ρυθμούς κανονικούς, η περίοδος μου επανήλθε και εκεί πρήστηκα απίστευτα πολύ και έκανα κατακράτηση, οπότε ό,τι έτρωγα μετά, ακόμη και λίγο να ήταν, το έπαιρνα κατευθείαν λόγω ορμονών», εξηγεί.Η Σοφία Μαργαρίτη από το Survivor 2021 μέσω του δικηγόρου της κ. Λύτρα είχε βγάλει ανακοίνωση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη που είχε με την Acun Medya:

«Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από την κα Σοφία Μαργαρίτη, πρώην παίκτρια του Survivor, όπως στραφεί ποινικά και αστικά εναντίον της εταιρίας που εκπροσωπεί το ανωτέρω παιχνίδι, διότι κατά την παραμονή της στο Survivor, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της και υπέφερε από αφόρητους πόνους, οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν της προσέφεραν τις δέουσες ιατρικές υπηρεσίες και την υποχρέωσαν να συνεχίσει να αγωνίζεται με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατη βλάβη στην υγεία της.

Η παραγωγή του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική της ακεραιότητα. Δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του τραυματισμού της, αντιθέτως της απέκρυψαν το μέγεθος βλάβης που είχε υποστεί, διαβεβαιώνοντας τη ότι μπορεί να συνεχίσει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη.

Ερχόμενη στην Ελλάδα, υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις, πλην όμως δεν κατέστη ιατρικώς δυνατό να αποκατασταθεί η υγεία της.

Σήμερα, εξαιτίας της αδιαφορίας, των πράξεων και παραλείψεων της συγκεκριμένης παραγωγής, δυσκολεύεται στη βάδιση, αδυνατεί να αθληθεί και έχει σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας.


ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.