Ads Top

Ξανά κολλητοί: Τα βρήκαν Μαρτίκας - Σχίζας μετά τα όσα έγιναν στο Survivor


Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor All Star, καθώς έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που άλλοι αγαπούν και άλλοι δεν αντέχουν. 

Ο Στάθης Σχίζας, από την άλλη πλευρά, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί να μην προκαλεί και να διατηρεί χαμηλούς τόνους. 




Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Survivor 5 όπου και έγιναν φίλοι, όμως μετά το τέλος αυτού φαίνεται πως η φιλία τους δεν κράτησε και γι' αυτό ο φαρμακοποιός του κράτησε κακία.

Θεώρησε πως το βοήθησε πολύ για να πάρει το έπαθλο και γι' αυτό θα έπρεπε να του ζητήσει συγγνώμη και να τον ευχαριστήσει, όμως εκείνος υποστήριζε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και έκτοτε ψυχράθηκαν και δεν ξαναμίλησαν. 



Πολύ πρόσφατα όμως, συναντήθηκαν ξανά τυχαία και η συνάντηση αυτή έμελλε να είναι και μοιραία, αφού τελικά έλυσαν τα θέματα που μπορεί να είχαν και η φιλία τους "έδεσε" ξανά.


Πώς τα βρήκαν ξανά ο Στάθης Σχίζας και ο Σπύρος Μαρτίκας



Για το γεγονός αυτό μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ανεβάζοντας μία φωτογραφία τους από το ποτό που ήπιαν μαζί, εξηγώντας που βρέθηκαν και τι συνέβη.

«Οι αληθινές φιλίες δοκιμάζονται στα δύσκολα και αντέχουν στο χρόνο! Η αλήθεια είναι ότι παρκάραμε ταυτόχρονα στο ίδιο Parking! Στο parking του μαγαζιού! Για να μην απορείτε κάποιοι με αλήθειες και ψαχνόμαστε οι υπόλοιποι!», σημείωσε.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.