Ads Top

Δεν το πιστεύει ο Ατζούν: Πρώτο ηχηρό «όχι» για Survivor


Ουδείς περίμενε αυτή την εξέλιξη, καθώς το συγκεκριμένο όνομα θεωρούνταν κάτι παραπάνω από κλεισμένο. 

Τρέχει και δεν προλαβαίνει πλέον ο Τούρκος…




Όπως έχουμε ήδη γράψει, το νέο Survivor θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στην κανονική του εκδοχή και όχι στην All Star εκδοχή του, ενώ όσο η έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν πλησιάζει, πληθαίνουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, πολλά είναι τα celebrity ονόματα τα οποία σκέφτεται έντονα ο Τούρκος παραγωγός να εντάξει στο cast των… κοινών θνητών, με ορισμένους πρώην παίκτες να έχουν ήδη συμφωνήσει για την επιστροφή του.



Εδώ και καιρό λοιπόν, φημολογείται ότι ο Ατζούν κάνει τα πάντα για να πείσει την Κατερίνα Δαλάκα και ότι η ίδια φαίνεται ήδη να έχει απαντήσει θετικά. 

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έχουν αλλάξει σημαντικά και όλα δείχνουν ότι η πρώην νικήτρια του ριάλιτι δεν θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο!



Μάλιστα, παρά τις πιέσεις από τους συνεργάτες του Τούρκου, η ίδια είναι κάθετη και πλέον ούτε το συζητάει. Θεωρεί ότι το πρότζεκτ για αυτή… κάηκε και ότι δεν έχει κάτι παραπάνω να κερδίσει. 

Ο Ατζούν πάντως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και σίγουρα θα επικοινωνήσει μετά τον Αύγουστο ο ίδιος προσωπικά μαζί της, ωστόσο η Δαλάκα για την ώρα είναι εκτός και ούτε το συζητάει!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.