Ads Top

Survivor Spoiler 1/8: Ξανθιά τραγουδίστρια ετοιμάζεται για το επόμενο Survivor


Έφυγε από τον ΑΝΤ1 και κλεινεί συμφωνία βόμβα με τον Ατζούν.. 

Αλλαγή καναλιού, αφού η εντυπωσιακή κοπέλα ετοιμάζεται για τον ΣΚΑΪ και τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης...




Αυτό και αν είναι spoiler αφού μετά τον ΑΝΤ1 όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα και το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Η Αναστασία Τερζή έδωσε μίλησε στην Espresso και ήταν αποκαλυπτική τόσο με το εξώφυλλο που έκανε στο περιοδικό όσο και με αυτά που αποκάλυψε στη συνέντευξη της.

Όπως θα δείτε και εσείς δηλώνει έτοιμη για όλα Αφού η εκρηκτική τραγουδίστρια και επιχειρηματίας αποκαλύπτει στην Espresso όλα όσα δεν ήτανε μέσα από τη συμμετοχή της ως προστάτης του ΑΝΤ1 ενώ κάνει δήλωση που θα συζητηθεί για το τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ.



Είναι γεγονός ότι η Αναστασία Τερζή με τη συμμετοχή της κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 22 παίκτες σε ένα παιχνίδι στρατηγικής Μάλιστα μέχρι και την τετράδα του τελικού μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο κατάφερε όμως να κλέψει τις εντυπώσεις και σίγουρα το μέλλον στην τηλεόραση είναι όλο δικό της.

“Tώρα είμαι έτοιμη και για το Survivor”, αναφέρει η Αναστασία Τερζή και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη αφού σίγουρα θα είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που θα έχουμε δει παραλίες του Άγιου Δομίνικου και είναι δεδομένο ότι θα μας κάνει να εξετάσουμε πολλές από τις παλιές παίκτριες.




ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.