Ads Top

Παγιδευμένοι Spoiler 4/8: Ανατροπή! Αυτός είναι ο δολοφόνος της Κατερίνας;


Κανένας δεν φανταζόταν μια τέτοια εξέλιξη στη σειρά «Παγιδευμένοι».. 

Τον θάνατο της Κατερίνας θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του β’ κύκλου της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι με τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται ποιος είναι ο δολοφόνος της.




Ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να τον βρει τον δολοφόνο της, ωστόσο Δημήτρης και Αντρέας κινούνται αργά και διακριτικά, προκειμένου να διασφαλίσουν πως η Άννα δεν θα κινδυνεύσει.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας, θα βρει ένα σημείωμα στο καπό του αυτοκινήτου του, κάτι που θα το πει στον Αντρέα, προκειμένου να τον βοηθήσει με την επιχείρηση που ετοιμάζει για να ανακαλύψει αυτόν που το έστειλε.



Έτσι λοιπόν, θα στείλουν αστυνομικούς στο ξενοδοχείο για να κάνουν έρευνα και το σημείωμα στα εργαστήρια για να βρουν αποτυπώματα.

Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος είναι ψυχολογικά ράκος και θα κινήσει γη και ουρανό για να βρει τον δολοφόνο της Κατερίνας, στον β’ κύκλο της σειράς Παγιδευμένοι.

Έτσι, αποφασίζει να μιλήσει στον Δημήτρη, για την τελευταία επαφή που είχε με την αδερφή του. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, η Κατερίνα ενώ ήταν διακοπές του, του είχε τηλεφωνήσει κλαίγοντας και του είχε αποκαλύψει ότι ο Μάρκος είχε κλέψει χρήματα από την εταιρεία του Αλέκου Χατζή, τα οποία έχει κρύψει στο σπίτι της και του ζήτησε να τα εξαφανίσει.



Εκείνος αρνήθηκε και την συμβούλεψε να επιστρέψει και να απαιτήσει από το Μάρκο να πάρει τα λεφτά, όμως αυτή του φώναζε ότι δεν θέλει να χωρίσουν και του έκλεισε το τηλέφωνο.

Είναι ο Μάρκος άραγε ο δολοφόνος της Κατερίνας;

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.