Ads Top

Δίπλα στη θάλασσα, τεράστιος κήπος: Σπάνια πλάνα από το εξοχικό παλάτι Φαίης Σκορδά στην Χαλκιδική (pics)


Το εξοχικό της Φαίης Σκορδά στη Χαλκιδική που μένει όλο το καλοκαίρι...

Η Φαίη Σκορδά μετά το τέλος της εκπομπής της, Πρωινό μας, στο κανάλι του ΣΚΑΙ, έμεινε στην Αθήνα για να μπορέσει να ολοκληρώσει όλα τα απαραίτητα μίτινγκ για την ανανέωση αυτής, ενώ παράλληλα "έτρεχε" και την μετακόμιση του σπιτιού της, όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.




Άφησε, λοιπόν, το σπίτι όπου έμενε με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, στα Νότια Προάστια και αφού τακτοποιήθηκαν ξεκίνησε και τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί τους, με τα παιδιά να επιστρέφουν από τη Μύκονο και τις διακοπές τους με τον πατέρα τους Γιώργο Λιάγκα.


Το εξοχικό της Φαίης Σκορδά στην Χαλκιδική



Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Χαλκιδική, εκεί όπου βρίσκεται το εξοχικό της, στην Κασσάνδρα συγκεκριμένα. Σκοπεύει να μείνει εκεί μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, για να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει και να ανακτήσει τις δυνάμεις της, ώστε να επιστρέψει πιο δυναμικά και στο "γυαλί".

Τα παιχνίδια στη θάλασσα με τα αγόρια της, αλλά και στην αυλή του σπιτιού, τα γεύματα στην περιοχή της Σάνης, οι βόλτες για παγωτό και οι εξορμήσεις στην υπέροχη παραλία της περιοχής είναι οι αγαπημένες της συνήθειες εκεί.




Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της







Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.