Ads Top

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η φώτο με μαγιό, η εντυπωσιακή σιλουέτα και το καλλίγραμμo κορμί της


Τρία χρόνια μετά την επίθεση με το βιτριόλι η Ιωάννα Παλιοσπύρου απολαμβάνει ξανά τον ήλιο και τις ελληνικές θάλασσες.. 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, τρία χρόνια μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, μπορεί να απολαύσει ξανά τον ήλιο, φορώντας το μαγιό της.




H νεαρή γυναίκα απολαμβάνει πλέον τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά, αφού ήδη έχει περάσει από τη Μύκονο και τη Μήλο.

Αυτό το καλοκαίρι, κατάφερε να φορέσει τα μαγιό της και να βγει στον ήλιο και τη θάλασσα, κάτι που πέρσι ήταν απαγορευτικό, μιας και τα εγκαύματά της ήταν ακόμα αρκετά ευαίσθητα για να εκτεθούν στον ήλιο, τουλάχιστον τις ώρες που ο ήλιος «καίει» περισσότερο.

Όπως είχε υπογραμμίσει πέρσι τον Αύγουστο, αναρτώντας μια φωτογραφία της από την παραλία «Η χαρά μου απερίγραπτη όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV.. μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας».

Xθες, Τρίτη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου καλωσόρισε τον φετινό Αύγουστο, ποζάροντας στην πισίνα του ξενοδοχείου που μένει, συνεχίζοντας




Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ποζάρει με το μαγιό της



Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τις συνόδευσε με τη λεζάντα «Βουτώντας στον Αύγουστο! Βούτα στη ζωή! Αγαπώ το καλοκαίρι! Καλό μήνα σε όλους!».

Όπως φαίνεται, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αισθάνεται ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με το σώμα της, αφήνοντας το παρελθόν πίσω της.


Τα κολακευτικά σχόλια για το κορμί της Ιωάννας Παλιοσπύρου



Οι ακόλουθοί της χάρηκαν με τη χαρά της και πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν το καλλίγραμμο κορμί της.






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.