Ads Top

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Η Βασιλική διαλέγει ανάμεσα σε Mαθιό και Νικηφόρο


Καταιγιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Σασμός» με την Βασιλική να αναγκάζεται να διαλέξει.. 

Ο Σασμός θα έχει ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια καθώς από το πρώτο λεπτό του τρίτου κύκλου τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο με την αγωνία να χτυπά κόκκινο.




Η Βασιλική, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά το ατύχημά της, ξυπνάει σε έναν νέο κόσμο. 

Έναν κόσμο που δε μπορεί να έχει στην αγκαλιά της και τον γιο της Νικηφόρο και τον αγαπημένο της Μαθιό. Τι από τα δύο θα διαλέξει;



Η κατάσταση είναι κρίσιμη για τους Σταματάκηδες και κυρίως για τη Βασιλική η οποία θα κληθεί να διαλέξει ανάμεσα σε δύο κόσμους.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Νικηφόρο να πυροβολάει τον Μαθιό, τη Βασιλική να χτυπάει με το αμάξι ενώ και η Καλλιόπη παθαίνει καρδιακή προσβολή.



Οι τρεις του θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο όπου ο Μαθιός είναι στην πιο κρίσιμη κατάσταση. Η Καλλιόπη, παρά τις συμβουλές για ξεκούραση, ξενυχτάει στο πλάι του γιου της αγωνιόντας για την υγεία του.

Η Βασιλική από την άλλη έχει χτυπήσει και ξυπνάει μετά από μέρες. Τότε σιγά σιγά θυμάται αμυδρά τι έχει συμβεί. Θυμάται πως ο γιος της άκουσε αυτήν με την Καλλιόπη να μιλάνε για το πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και πως αυτή έτρεχε να τον προλάβει.

Καταλαβαίνει πως κάτι κακό συνέβη και η Καλλιόπη με τον Αστέρη την ενημερώνουν για όλα επιβεβαιώνοντας τους φόβους της. Τρέμει στην ιδέα ότι ο γιος της έγινε σχεδόν φονιάς σκοτώνοντας μάλιστα τον πραγματικό του πατέρα ενώ ταυτόχρονα βάζει όλες τις δυνάμεις της για να επισκεφτεί τον Μαθιό στην εντατική.

Η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της θα γίνει τώρα. Με ποιον θα προχωρήσει παρακάτω; Τον Μαθιό ή τον Νικηφόρο; Πλέον μαζί αυτοί οι δύο δε γίνεται να είναι…

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.