Ads Top

«Fame Story» στο Star με λαμπερούς κριτές τραγουδιστές!


Οριστικοποιούνται, ως φαίνεται, τα ονόματα που θα καθίσουν στην καρέκλα των κριτών στη νέα μουσική ακαδημία του Star. 

Το «Fame Story» επανέρχεται ως γνωστόν από τη νέα σεζόν στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του Star, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.




Ο παραγωγός αλλά και παρουσιαστής του ριάλιτι έχει αναλάβει την υλοποίηση του πρότζεκτ, βολιδοσκοπώντας γνωστά ονόματα για τις θέσεις των κριτών. 

Οι πληροφορίες μας θέλουν τον Νίκο Κοκλώνη να συζητά με τον λαϊκό τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, τον τραγουδιστή της ραπ Mente Fuerte (ξεκινούν μαζί εμφανίσεις οσονούπω σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης), αλλά και με τη μία και μοναδική, την απόλυτη Αννα Βίσση.



Και τα τρία αυτά πρόσωπα συζητούν τόσο με τον Νίκο Κοκλώνη όσο και με στελέχη της Barking Well Media για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το «Fame Story», και οι λεπτομέρειες θα κριθούν στις αμοιβές, στη μεταξύ τους χημεία, στην ελευθερία απόψεων και στο κόστος της όλης παραγωγής!

Σε περίπτωση που δεν τα βρουν τα παραπάνω πρόσωπα με το Star, βολιδοσκοπούνται ο Χρήστος Μάστορας και ο Διονύσης Σχοινάς. 

Βέβαια, υπάρχει και η επιθυμία να έχει ρόλο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην ακαδημία, καθώς ξεκίνησε τη μουσική του πορεία από το «Fame Story 3».



Δεν αποκλείεται να δούμε στο σόου, όπως ακούγεται, και τη Σοφία Αλιμπέρτη, που άλλωστε ανήκει στην Barking Well Media και η οποία πριν από 17 χρόνια ήταν παρουσιάστρια του talent show.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.