Ads Top

Η Γη Της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια: Τέλος Στάθης - Ιουλία


Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Γη της Ελιάς» - Αυτό το ψέμα τους καταστρέφει

Αυλαία έριξε ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς «Γη της Ελιάς» με ένα διπλό, συγκλονιστικό επεισόδιο.




Οι συντελεστές αποχαιρετήσαν τους τηλεθεατές και έδωσαν ραντεβού για το φθινόπωρο μιας και η αγαπημένη σειρά του MEGA έχει πάρει το «πράσινο φως» και για τρίτο κύκλο.


Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος Στάθης – Ιουλία – Το ψέμα που τους καταστρέφει



Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει με συναρπαστικό τρόπο στην Αρεόπολη, εκεί όπου Ιουλία και Στάθης θα βρεθούν για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο με τις δυσκολίες να συνεχίζονται για το πολυσυζητημένο ζευγάρι.



Μάλιστα, αυτό που κανείς μέχρι σήμερα δεν γνώριζε, ήταν η κρυφή εγκυμοσύνη της Ιουλίας που αποτέλεσε και τον λόγο για να φύγει άμεσα για την Αθήνα.

Πλέον η Ιουλία ψάχνει απεγνωσμένα τη χαμένη κόρη της, όμως το γεγονός ότι δόθηκε για υιοθεσία πριν από περίπου 25 χρόνια, κάνει δύσκολη την ανεύρεση της.

Ο Στάθης όμως, για χρόνια πίστευε πως τον εγκατέλειψε για την απόφαση του να παντρευτεί την Αρετή και ζούσε με τη θλίψη αυτής της κίνησης.

Τα πάντα όμως θα ανατραπούν όταν η Ιουλία αποφασίζει να κάνει αυτό που δεν ήθελε με τίποτα, να πει δηλαδή όλη την αλήθεια στον Στάθη για το παιδί τους!



Εκείνος όμως, μη μπορώντας να αντιληφθεί όλα όσα του έλεγε η αγαπημένη του και γεμάτος από θυμό, θα εκραγεί καθώς δεν πιστεύει πως του έκρυψε ένα τέτοιο γεγονός.

Όλα αυτά θα οδηγήσουν τη σχέση τους σε ένα τέλμα και για πολλοστή φορά, τα εμπόδια ανάμεσα τους θα φαντάζουν πραγματικά αξεπέραστα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.