Ads Top

Τηλεοπτική βόμβα: Πανελίστας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου


Μπορεί από την περασμένη τηλεοπτική σεζόν να συζητούσε μαζί με την Ιλάειρα Ζήση για να παρουσιάσουν τη δική τους εκπομπή, ωστόσο οι συζητήσεις αυτές σταμάτησαν άδοξα και τελικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θα βρίσκεται σε πάνελ από Σεπτέμβρη.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε φωτογραφία την στιγμή που υπέγραφε το συμβόλαιο με το κανάλι OMEGA CHANNEL. 




Την φωτογραφία συνόδευε μία λεζάντα, η οποία ήταν το δελτίο τύπου του καναλιού

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του @omega_channel_cy : Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη του Μαυρίκιου Μαυρικίου στον όμιλο του OMEGA CHANNEL. Ο Μαυρίκιος εντάσσεται στην ομάδα της εκπομπής «Έλα να δεις», και θα βρίσκεται στο πλευρό της Έλενας Θεοδώρου μαζί με το υπόλοιπο πάνελ.



Η συνεργασία του ομίλου με τον Μαυρίκιο θα είναι πολυεπίπεδη και μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις του θα είναι σημαντική η συμβολή του σε διάφορους τομείς. Από πολύ μικρή ηλικία ο Μαυρίκιος άρχισε την καρίερα του στη μουσική και το τραγούδι, ενώ έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό. Δημοφιλής και αγαπητός στον κόσμο ο Μαυρίκιος υπόσχεται έναν αέρα ανανέωσης στα κυπριακά τηλεοπτικά δρώμενα. Σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου υπογράφηκε στα γραφεία του OMEGA και το συμβόλαιο στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή, Ευαγόρα Κωνσταντινίδη» - δείτε εδώ την φωτογραφία.


Το trailer της εκπομπής που θα συμμετέχει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου



Η εκπομπή λοιπόν που θα συμμετέχει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ονομάζεται Έλα να δεις και παρουσιάστρια είναι η Έλενα Θεοδώρου. Κεντρικό ωστόσο πρόσωπο του trailer ήταν σίγουρα ο μουσικός, αφού τραγούδησε και έπαιξε πιάνο.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ...



▪️ Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις ζωής
▪️ Ειδήσεις του κόσμου που ζεις
▪️ Επικαιρότητα να ακολουθείς

Μαζί μας μπορείς δυνατά να ακουστείς και να συγκινηθείς...να ψυχαγωγηθείς!

Από Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 13:30 με την Έλενα Θεοδώρου και την ανανεωμένη ομάδα της!!!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.