Ads Top

Νέος «μνηστήρας» για Φορτούνη!


Η Αλ Νασρ, στην οποία αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον Κώστα Φορτούνη του Ολυμπιακού, όπως μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Άλλος ένα «μνηστήρας» για τον Κώστα Φορτούνη του Ολυμπιακού!




Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος, εκτός από την Αλ Γουάχντα που εργάζεται ο Γιώργος Δώνης, ενδιαφέρον για τον αρχηγό των Πειραιωτών έχει εκδηλώσει και η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως το ενδιαφέρον είναι σε φιλολογικό περισσότερο επίπεδο αυτή τη στιγμή, δεν έχει υπάρξει από καμία από τις δύο ομάδες από την Αραβία επίσημη πρόταση, όμως οι διαθέσεις της ομάδας του Πορτογάλου σταρ φανερώνουν πως σκοπεύουν να δώσουν περισσότερα χρήματα τόσο στους «ερυθρόλευκους» όσο και τον παίκτη σε σχέση με τον σύλλογο από τη Μέκκα.



«Για το ενδιαφέρον που υπάρχει από την ομάδα του Δώνη για τον Φορτούνη και υπάρχει και αντίπαλο δέος από την Αραβία, είναι η Αλ Νασρ που είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Πρόκειται για ενδιαφέρον από μάνατζερ, συζήτηση προς τον Ολυμπιακό και η πρόταση της συγκεκριμένης ομάδας είναι καλύτερη και για τον Ολυμπιακό αλλά και για τον παίκτη. Δεν πρόκειται, όμως, να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη, μέχρι ο Ολυμπιακός να δώσει τη ρεβάνς με την Γκενκ στο Βέλγιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.



ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.