Ads Top

Φημολογία για τεράστια πρόταση για Φορτούνη


Από πού υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Έλληνα άσο; Ο ηγέτης των Πειραιωτών έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν και απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του, ωστόσο τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία για μία μεγάλη προσφορά που έρχεται...

Ιδανικά ξεκίνησε η σεζόν για τον Κώστα Φορτούνη, καθώς μετά τις καλές εμφανίσεις του στα φιλικά, ήρθε και το γκολ στα 23 δευτερόλεπτα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. 




Ο Έλληνας άσος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είναι και αισθάνεται σημαντικός στην ομάδα που χτίζει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και αναμένεται να αποτελέσει τον ηγέτη στη νέα σεζόν.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες υπάρχει κινητικότητα γύρω από το όνομά του, καθώς ρεπορτάζ της Real αναφέρει πως μεταφέρθηκε στον εκπρόσωπό του το ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία. Κι όταν αναφερόμαστε στις συγκεκριμένες ομάδες, προφανώς τα χρήματα είναι διπλά και τριπλά σε σχέση με όσα έχει υπογράψει στους Πειραιώτες.


Ο Έλληνας άσος ωστόσο αισθάνεται πολύ καλά πλέον στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει την οικογένειά του και όσον αφορά τα αγωνιστικά, έχει αποκτήσει τον ρόλο που πάντα ήθελε και άξιζε στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, οι Άραβες όταν θέλουν κάποιον δεν… αστειεύονται ούτε και κάνουν «τσιγκουνιές».



Το ενδιαφέρον φαίνεται να είναι υπαρκτό και σοβαρό και παρότι στην ΠΑΕ δεν έχουν ακόμα κάποια πρόταση, η πλευρά του ποδοσφαιριστή γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες για το ενδιαφέρον και τα… πετροδόλαρα που είναι πολλά.

Οι πιθανότητες να εξετάσει σοβαρά μία τέτοια πρόταση ο Φορτούνης, από αυτό το πρωτάθλημα και σε αυτή τη φάση της καριέρας του δεν είναι πολλές, ωστόσο στο Λιμάνι δεν θέλουν να ρισκάρουν και πρέπει άμεσα να μάθουν τις προθέσεις του. Ο Μαρτίνεθ χτίζει μία καινούρια ομάδα, στηρίζεται πάρα πολύ στον Έλληνα άσο και δεν θέλει να τον χάσει.



Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες έχουν ενημερωθεί για τη σχετική φημολογία και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξει μία συνάντηση με τον παίκτη, για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και να μάθουν τις προθέσεις του. Δεν αποκλείεται να έχουν επαφή και ο Φορτούνης με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να μη χαθεί χρόνος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.