Ads Top

Στοίχημα: Άσσος πρόκρισης στη Θεσσαλονίκη


Έντονο είναι το ελληνικό ενδιαφέρον στο παμε στοιχημα σήμερα Πέμπτη (17/08) με τον Ολυμπιακό να παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ και ΠΑΟΚ και Άρης δίνουν τις μάχες τους στο Κόνφερενς Λιγκ. Για την αναμέτρηση του Δικεφάλου και τη ρεβάνς της Τούμπας ΠΑΟΚ - Χάιντουκ Σπλιτ προκύπτει δυνατό προγνωστικό από το Betarades.gr. Πάμε να το δούμε παρακάτω.
 
Παρέμεινε αήττητος για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΟΚ, που αναδείχτηκε ισόπαλος (0-0) στην Κροατία με τη Χάιντουκ, στο πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Στα προηγούμενα δυο ματς της σεζόν είχε μια ισοπαλία (0-0) και μια νίκη (1-4), απέναντι στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Κέρδισε τα δύο από τα έξι τελευταία παιχνίδια στην έδρα του, με πιο πρόσφατο το 3-2 επί του Άρη για τη Σούπερ Λιγκ. Σκόραρε στις τέσσερις από τις έξι συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Μόνο σε δύο από τους οκτώ πιο πρόσφατους αγώνες που έδωσε στο γήπεδό του, όμως,  κράτησε το μηδέν στην άμυνά του.
 
Επέστρεψε στις νίκες μετά τη λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ η Χάιντουκ, που επικράτησε με 3-0 επί της Σλάβεν Μπελούπο. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη που πέτυχε στο πρωτάθλημα της Α’ Κροατίας, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές επί των Ντινάμο Ζάγκρεμπ (2-1) και Ριέκα (1-0). Έχει σημειώσει έξι γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τη σε όλες τις διοργανώσεις, τα μισά εκ των οποίων τα έχει πετύχει ο Λιβάγια. Είναι αήττητη στις τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της χώρας της, με απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία, με 0-0 με την Γκόριτσα. Στα τρία από αυτά τα ματς, μάλιστα, δεν δέχτηκε γκολ.
 
Ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα για την πρόκριση μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα.  μπορεί να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας του και με τη συμπαράσταση των οπαδών του να φτάσει στη νίκη. Θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.00.
 
Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.