Ads Top

Καίτη Γαρμπή: «Είμαι 62, μεγαλώνω φυσικά, δεν κοροϊδεύω τον κόσμο με φίλτρα και ρετούς στις φωτογραφίες μου»


«Μεγαλώνω φυσικά και δεν κοροϊδεύω τον κόσμο με φίλτρα και ρετούς για να δείχνω 30χρονη»

Η Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξή της το περιοδικό «InStyle», μίλησε για τη μουσική της πορεία όλα αυτά τα χρόνια, για το πέρασμα του χρόνου και τον λόγο που αποφεύγει τα φίλτρα.

Η Καίτη Γαρμπή δεν κυνηγάει τη δημοσιότητα




Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «ποτέ δεν εθίστηκα στη δημοσιότητα και στη δόξα και ούτε και πρόκειται. Δεν έχω εμμονή με την καριέρα μου, δεν κυνηγάω τίποτα, δεν αγαπώ την πολλή δουλειά και μου αρέσει να με αφήνουν ήσυχη και να είμαι όσο μπορώ κρυμμένη, για να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή. Χρησιμοποιώ τη δημοσιότητα για την προβολή της δουλειάς μου και για να μιλήσω ανοιχτά και σταράτα για τα προφανή, για όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας».

Η κοινωνική ζωή της Καίτης Γαρμπή



Όσον αφορά την κοινωνική της ζωή, η Καίτη Γαρμπή επεσήμανε «δεν είμαι εμμονική με την καριέρα, για αυτό και δεν έχω καθόλου κοινωνική ζωή, κάτι το οποίο είναι χρήσιμο κι υποστηρικτικό για τη δουλειά μου. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, κάνω ανθρώπινες. Έχω πολύ λίγους στενούς φίλους κι αυτή είναι η μόνιμη παρέα μας. Ίσως μεταξύ άλλων, η θέση αυτή να ενισχύει την πιο ανθρώπινη πλευρά μου. Είμαι αληθινή πάντα, δεν επιδιώκω να είμαι αρεστή σε όλους και υποστηρίζω τα θέλω μου και ό,τι θεωρώ δίκαιο και σωστό».



Σχετικά με τις φωτογραφίες που ανεβάζει και τα φίλτρα που αποφεύγει, σημείωσε «χρησιμοποιώντας φίλτρα το πρωί που ξυπνάω και είμαι άβαφη είναι σαν να θέλω να κοροϊδέψω τον κόσμο πως μοιάζω με 30χρονη. Ωραία. Και μετά να με δουν έξω που κυκλοφορώ όλη μέρα και να πάθουν σοκ; Τουλάχιστον είμαι ειλικρινής κι έτσι έχω κερδίσει και κάποια “καλέ, η τηλεόραση σας αδικεί, από κοντά είστε κούκλα”».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.