Ads Top

Διαζύγιο για τον Γιάννη Στάνκογλου - Αυτή ήταν η σύζυγός του με την οποία απέκτησε 2 παιδιά


Στην παρέα των χωρισμένων μπήκε ο Γιάννης Στάνκογλου. 

Ο ηθοποιός πήρε διαζύγιο από την επί πολλά χρόνια σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά, μια κόρη την Φοίβη που σήμερα είναι 14 ετών και έναν γιο τον Φίλιππο.




Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνέντευξη του, μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν τους τελευταίους μήνες για τον ίδιο και την γυναίκα του, αποκαλύπτοντας πως έχουν χωρίσει πάνω από 3 χρόνια. 

Το γεγονός όμως δεν το γνώριζε κανείς!


Ποια είναι η πρώην πλέον σύζυγος του Γιάννη Στάνκογλου





Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν παντρεμένος με τη σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν που είναι και σεναριογράφος. Γεννήθηκε στη Λιόν της Γαλλιάς το 1973, ενώ έχει μεγαλώσει στη Λευκωσία. Οι σπουδές της έλαβαν χώρα στις ΗΠΑ και είχαν σαν κεντρικό θέμα τον κινηματογράφο και τις καλές τέχνες ενώ είχε εξειδίκευση στη σκηνοθεσία και τη γραφή σεναρίου.

«Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε για δουλειά. Μου έκανε οντισιόν. Με βρήκε μέσω Ίντερνετ. Δεν υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Με την τρίτη υπήρξε. Δουλέψαμε στην ταινία της. Μετά φύγαμε μαζί στη Νέα Υόρκη, κάναμε εκεί μια παράσταση. Γυρίσαμε πίσω. Στο σπίτι η σύζυγός μου είναι το αφεντικό. Υπάρχει μεγάλος θαυμασμός του έναν για τον άλλον», είχε πει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου για την γυναίκα του.





Τι έχει πει για να παιδιά τους



«Είμαι έτοιμος να δεχτώ το πρώτο φλερτ της κόρης μου. Με δυσκολία ίσως, αλλά το περιμένω. Αρκεί να μη μου φέρει κανέναν φλώρο! Ίσως πάλι να μην είναι και τόσο κακό κι αυτό! Το σίγουρο είναι πως δύσκολα θα με κοροϊδέψει, αν και δεν νομίζω πως θα το κάνει. Είναι πολύ ειλικρινές παιδί», είχε πει για την κόρη του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.