Ads Top

Η πρώτη δήλωση όλο νόημα Βασάλου για Βαλαβάνη-Μόργκαν (vid)


Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου στις αναρτήσεις της Βαλαβάνη με τον νέο της σύντροφο
Το μεσημέρι του Σαββάτου 8/7, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Στέλλα Ανδρεάδου, που είναι οι τελευταίοι που αποχώρησαν από το Survivor All Star, πέρα από την Σταυρούλα Χρυσαειδή.




Όταν ξεκίνησε η κουβέντα για την σχέση του Μάριου Πρίαμου με την ξανθιά παίκτρια (δείτε εδώ την αλήθεια για το μεταξύ τους), έγινε θέμα το αν ένας άντρας και μία γυναίκα μπορούν να είναι απλά φίλοι. Και τότε το θέμα κατέληξε στον personal trainer και στις φιλικές σχέσεις που διατηρεί με την πρώην του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου στις φωτογραφίες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον νέο της σύντροφο



Άρχισαν, λοιπόν, να τον ρωτούν πως γίνεται να έμειναν φίλοι και πώς του φαίνεται που εκείνη ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο με τον νέο της σύντροφο (δείτε εδώ την τελευταία τους κοινή ανάρτηση), αν και δεν έχει παραδεχθεί πως έχει προχωρήσει τη ζωή της.

«Προφανώς και είμαστε φίλοι με την Ευρυδίκη. Δε παρακολουθείς τι ανεβάζουμε στο Instagram; Τα πάντα βλέπω. Γιατί να μη βλέπω τι ανεβάζει; Έχουμε μια άριστη σχέση με την Ευρυδίκη. Άριστες», ήταν η απάντησή του αρχικά και μόλις τον ρώτησαν για τη νέα της σχέση πρόσθεσε: «Τι θα γίνει η Ευρυδίκη, καλόγρια, μετά από εμένα;».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.