Ads Top

«Όλα είναι τώρα στη δικηγόρο...» - Κινείται δικαστικά ο Τριαντάφυλλος (vid)


Όλα όσα αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος - Δείτε πως αντέδρασαν Μαριάντα Πιερίδη και Φελίσια Τσαλαπάτη.. 

Σε μπελάδες και μάλιστα, διαδικτυακούς, έχει μπλεχτεί τα τελευταία 24ωρα ο τραγουδιστής - παρουσιαστής του Καλοκαίρι Yes, Τριαντάφυλλος, αφού κάποιοι του έριξαν τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο οποίος μάλιστα μετρούσε χιλιάδες ακόλουθούς και τον οποίο χρησιμοποιούσε και για την δουλειά του.




Το πρωί της Δευτέρας 17/7, μέσα από το βήμα που του δίνει η καλοκαιρινή εκπομπή του Open, ο Τριαντάφυλλος γνωστοποίησε τι ακριβώς του συνέβη και ποια διαδικασία θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα για να καταφέρει να ξανά κερδίσει το account του πίσω!


Οι πρώτες δηλώσεις του Τριαντάφυλλου



«Έκλεισε το καλό μου προφίλ στο Instagram με τους 140.000 followers, μάλλον έγιναν πολλές αναφορές απ’ ό,τι μου είπε και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Όλα είναι τώρα στη δικηγόρο, θα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες. Έχω ανοίξει ένα δεύτερο προφίλ αλλά λογικά θα ξεμπλοκάρουμε και το πρώτο», ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα έχουν πειραχτεί από δηλώσεις μου για το Survivor αλλά από τη στιγμή που κέρδισε αυτός που ήθελαν, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν αυτό. Επειδή δεν είμαι ψώνιο, δεν πήρα το blue check. Αν το είχα, δεν θα μπορούσαν να μου κάνουν αναφορές. Δεν κρατάω τις κακίες που έχουν κάποιοι, είμαι αντι-στάρ»



«Δεν θα το μετανιώσω ποτέ για όποιον έχω στηρίξει, ούτε το ’21 που στήριξα τον Σάκη με ζήλο και αγάπη, ούτε φέτος που στήριξα τον Μπάρτζη, γιατί κάτι είδα σε αυτόν», είπε κλείνοντας ο τραγουδιστής προτρέποντας, μάλιστα, τον κόσμο να τον ακολουθήσει στο νέο του προφίλ.


Το νέο προφίλ του Τριαντάφυλλου στο instagram







Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.