Ads Top

Με γεμάτες τσέπες έφυγε η Στέλλα Ανδρεάδου από το Survivor: Τα χρήματα που πήρε


Ποσό ρεκόρ για την Στέλλα Ανδρεάδου - Πήρε παραπάνω και από το έπαθλο μετά από 26 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor - Αναλυτικά όλη η λίστα με τα χρήματα που έχουν κερδίσει οι παίκτες έως τώρα
Αποχώρησε ένα βήμα πριν τους τελικούς στο Γαλάτσι η Στέλλα Ανδρεάδου και το ποσό που κατάφερε να συγκεντρώσει ξεπερνάει κάθε προσδοκία!




Υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η Στέλλα Ανδρεάδου, ενώ στον “τάκο” βρισκόταν ήδη ο Νίκος Μπάρτζης. Την ίδια ώρα, ο Σάκης Κατσούλης ως MVP παίκτης, έθεσε ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως εκείνος που αποχωρεί, καθώς από την 24ωρη ψηφοφορία συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους, ήταν η Στέλλα Ανδρεάδου.



Έτσι λοιπόν, στον ημιτελικό του “Survivor All Star” θα βρίσκονται οι: Σάκης Κατσούλης, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Στέλλα Ανδρεάδου είναι η μεγάλη άτυχη του ριάλιτι επιβίωσης, αποχωρώντας από τον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν το μεγάλο φινάλε. Ωστόσο, φτάνοντας στην τελική πεντάδα, η ίδια φεύγει με ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο για 26 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα λάβει 130.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.