Ads Top

Survivor Spoiler 28/7: Αυτός είναι ο πρώτος άνδρας που λέει «ΝΑΙ» για Survivor All Star 2


Ποιος είναι ο παίκτης που φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για την παρουσία του στο Survivor All Star 2;

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα. Όμως ενημερωθήκαμε, Survivor All Star 2 δεν θα υπάρξει. Στην ουσία θα είναι νέος κύκλος που θα μπαίνουν όμως και παλιοί παίκτες από προηγούμενα Survivor! Μια μίξη εν ολίγης γι' αυτό ας το αναφέρουμε Survivor All Star κι ας μην είναι.




Χτες σας αποκαλύψαμε πως η Σοφιάννα Αβραμάκη αναμένεται να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και γίνεται η δεύτερη γυναίκα, μετά την Κατερίνα Δαλάκα που φέρεται να έχει συμφωνήσει. Από εκεί και πέρα σήμερα σας έχουμε και τον δεύτερο άνδρα που θα βρεθεί στο Survivor All Star 2 και είναι λίγο πολύ αναμενόμενος.

Πολλοί τον περίμεναν στο Survivor All Star 1 όμως ο Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν κάθετος και δεν τον ήθελε, για τους δικούς του λόγους! Πλέον όμως οι δύο πλευρές έχουν έρθει κοντά και ο Τούρκος παραγωγός αναμένεται να του δώσει μια ευκαιρία ακόμα. Άλλωστε ξέρει πως αγωνιστικά τέτοιος παίκτης δεν υπάρχει και ξεπερνάει στις επιδόσεις του ακόμα και τον Σάκη Κατσούλη!




Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο παίκτης που έχει δώσει τα χέρια με τον Ατζούν;



O παίκτης αυτός είναι, ποιος άλλος, ο Άρης Σοϊλέδης! Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής (αφού μετά το Survivor σταμάτησε την μπάλα) ήταν αγωνιστικά ο καλύτερος παίκτης στο Survivor του 2022 και αποτέλεσε τεράστια έκπληξη που δεν κατάφερε να κερδίσει τον Στάθη Σχίζα στον μεγάλο τελικό.



Ο Άρης Σοϊλέδης ήθελε σαν τρελός να βρεθεί στο Survivor All Star 1 όμως κάποια παραπτώματα του (οι κακές γλώσσες λένε πως είχε πολύ καλή σχέση με το... κινητό μέσα στο παιχνίδι) έκαναν τον Ατζούν να μην τον βάλει! Που να ήξερε και ο Τούρκος το πάρτι που θα γινόταν από τους υπόλοιπους παίκτες, αφού ΟΛΟΙ όλο και κάτι παράνομο έκαναν μέσα στο Survivor All Star!

Πλέον όμως τα πράγμα έχουν αλλάξει! Ο Άρης Σοϊλέδης έχει συμφωνήσει και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο! Με την άδεια βέβαια της καλής του, Μαρίας Αντωνά...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.