Ads Top

Survivor Spoiler 22/7: Είπε το «ναι» και επιστρέφει στο Survivor


Δεν έχουν περάσει ούτε δύο εβδομάδες από το φινάλε του Survivor All Star και ήδη οι ιθύνοντες του καναλιού αλλά και η παραγωγή του Ατζούν τρέχουν τα πάντα για τον επόμενο κύκλο!

Είναι λίγο πολύ κοινό μυστικό πως πάμε για δεύτερο κύκλο All Star! 




To επικρατέστερο σενάριο, αυτή την στιγμή, είναι να αποτελείται η μια ομάδα από All Star παίκτες και η δεύτερη από νέους, αφού πιστεύουν στην παραγωγή πως νέο All Star χωρίς κάτι καινούργιο θα κουράσει τους τηλεθεατές. Και δεν έχουν κι άδικο.

Όσο για το πότε θα προβληθεί πιθανότητα πάμε για τον Ιανουάριο του 2024, χωρίς να αποκλείεται η παύση της μιας τηλεοπτικής σεζόν και να πάμε για Ιανουάριο του 2025. 

Αυτή την στιγμή είναι όλα ανοικτά αφού ο Τούρκος παραγωγός σκέφτεται ότι και το 2019 που έκανε μια παύση, το 2021 το Survivor απογειώθηκε αφού είχε λείψει από τους τηλεθεατές.


Survivor All Star 2 spoiler: Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που έχει κλείσει





Είτε Γενάρη του 2024, είτε Γενάρη του 2025, ένα είναι το σίγουρο. Ότι η πρώτη παίκτρια έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον Ατζούν για την παρουσία της σε... τέταρτο Survivor. Απίστευτο κι όμως αληθινή, αφού μιλάμε για παγκόσμιο ρεκόρ στην ιστορία των Survivors! Φυσικά και αναφερόμαστε στην Κατερίνα Δαλάκα, η οποία έχει πάρει μέρος στο Survivor 2, στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία (το οποίο και κατέκτησε), στο Survivor All Star 1 (στο οποίο αποβλήθηκε) και ετοιμάζεται για το Survivor All Star 2! Δηλαδή από τα επτά Survivor που θα έχουν διεξαχθεί θα έχει πάρει μέρος στα τέσσερα. Απίστευτο...

Πάμε τώρα στα δεδομένα του deal. Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά του Ατζούν Ιλιτζαλί, στον μεγάλο τελικό του Survivor All Star στο Γαλάτσι, στους παίκτες που αποβλήθηκαν και πως στο μέλλον η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή γι' αυτούς και πως δεν έχουν να χωρίσουν κάτι. Ο λόγος είναι πως ο Τούρκος θέλει να βάλει στο Survivor All Star 2 παίκτες που... παρεξηγήθηκαν από το κοινό στην προηγούμενη θητεία τους στον Άγιο Δομίνικο και αποβλήθηκαν. Τέτοιοι παίκτες είναι φυσικά η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου αλλά και ο Ηλίας Γκότσης.



Ο τελευταίος ούτε που θέλει να ακούει για Survivor αλλά οι δύο φιλενάδες φαίνεται πως θέλουν να αποκαταστήσουν το όνομά τους και να επιστρέψουν για το μεγάλο έπαθλο. Η πρώτη φαίνεται να έχει δώσει τα χέρια με τον Ατζούν και η δεύτερη φαίνεται να το σκέφτεται. Γι' αυτό και η Ασημίνα Χατζηανδρέου τελευταία έχει σταματήσει να σχολιάζει πολλά γύρω από το Survivor!

Πως σας φαίνεται η είδηση λοιπόν; Θέλετε να δείτε ξανά την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star 2;

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.