Ads Top

Survivor Spoiler 20/7: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που θέλει ο Ατζούν


Δείτε ποιους θέλει να στείλει ο Ατζούν στον Άγιο Δομίνικο στο νέο Survivor.. 

Η παραγωγή του Survivor δεν σταματά ποτέ, προκειμένου να ετοιμάσει ένα νέο project υψηλών προδιαγραφών για τη νέα σεζόν. 




Παράλληλα με τους νέους παίκτες που θα αποτελέσουν το «νέο αίμα» για το ριάλιτι, γίνονται συζητήσεις για να μπουν και κάποια από τα μεγάλα ονόματα που συμμετείχαν στο Survivor All Star.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φιλοδοξεί να έχει έτοιμο ένα team που θα συνδυάζει νέους δυνατούς παίκτες και παλιούς που έχουν μεγάλη επιρροή στο τηλεοπτικό κοινό. Ανάμεσα στα ονόματα που έχει στη λίστα του για το νέο ριάλιτι, είναι αυτά του Στάθη Σχίζα και της Κατερίνας Δαλάκα.

Είναι γνωστό άλλωστε πως αν δεν υπήρχαν όλες αυτές οι αποβολές και οι οικειοθελείς αποχωρήσεις από το Survivor All Star, το παιχνίδι θα είχε πάρει άλλη τροπή και ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορέτικό.



Επίσης οι άνθρωποι της Acun Medya έχουν αφουγκραστεί καλά τα σχόλια και τις αντιδράσεις στα social media, ειδικά για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα.

Το γεγονός πως η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τον Στάθη Σχίζα και την Κατερίνα Δαλάκα, (και με ένα τουλάχιστον ακόμη μεγάλο όνομα θα προσθέσουμε εμείς) επιβεβαίωσε ο Νίκος Γεωργιάδης από το πάνελ της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes».

Ο δημοσιογράφος είπε πως υπάρχουν παίκτες που το κοινό δεν είδε για όσο διάστημα ήθελε: «Θέλουν να δουν ξανά κάποιους παίκτες που δεν χορτάσανε και αυτό που έχει φτάσει στα δικά μου αυτιά είναι ότι έχουμε δύο ονόματα προηγούμενων νικητών που υπάρχουν ήδη γραμμένα στα χαρτιά. Έχουν ξεκινήσει συζητήσεις. Η παραγωγή του Survivor δεν σταματά ποτέ. Είναι ο Στάθης Σχίζας και η Κατερίνα Δαλάκα.



Έχει κρατήσει πολύ καλές σχέσεις με την παραγωγή και η Κατερίνα. Έχουν κάνει πολύ προσεκτικές δηλώσεις, δεν έδωσαν στεγνά την παραγωγή όπως έκαναν άλλοι παίκτες. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για την παραγωγή», σχετικά με τη συμπεριφορά τους μετά από την επιστροφή τους από τον Άγιο Δομίνικο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.