Ads Top

Survivor All Star: Επιβεβαιώνεται η διαρροή για Νίκο Μπάρτζη λίγο πριν τον τελικό


Μια εβδομάδα απομένει για τον μεγάλο ημιτελικό του ριάλιτι του ΣΚΑΙ στο Γαλάτσι και τα σενάρια για τον μεγάλο νικητή δίνουν και παίρνουν!

Τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο έχουν ολοκληρωθεί, κάτι που αποκάλυψε και ο Γιώργος Λιανός πριν λίγες ώρες και όλα είναι έτοιμα για τις δύο μεγάλες βραδιές το Γαλάτσι.




Μετά και την αποχώρηση της Στέλλας Ανδρεάδου, που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, θα απομείνουν στο ριάλιτι οι Σάκης Κατσούλης, Νίκος Μπάρτζης, Μάριος Πρίαμος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Όπως σας αποκαλύψαμε πρόσφατα η μεγάλη έκπληξη ακούει στο όνομα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία θα κερδίσει στα επόμενα αγωνίσματα και θα εξασφαλίσει θέση στην τελική τριάδα, μαζί με τον σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη!

Ποια είναι η ανατροπή όμως σχετικά με τον Νίκο Μπάρτζη; 




Survivor All Star spoiler: Επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα σενάρια για τον Νίκο Μπάρτζη!



Μπορεί ο Νίκος Μπάρτζης στην 24ωρη ψηφοφορία, πριν ένα μήνα, να είχε βγει πανηγυρικά πρώτος όμως από τότε άλλαξαν πολλά. Το γεγονός πως ο Νίκος δεν πέτυχε καμία νίκη στα ατομικά και ήταν συνέχεια υποψήφιος, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Σάκης Κατσούλης απέδειξε πως είναι ο καλύτερος όλων αγωνιστικά άλλαξε τα δεδομένα.



Και αυτό έχει επιβεβαιωθεί και από τελευταίες ψηφοφορίες που γίνονται διαδικτυακά και θέλουν τον Νίκο Μπάρτζη να έχει χάσει σημαντικό έδαφος από τον Σάκη Κατσούλη! Οπότε θα πάμε για ένα τεράστιο ντέρμπι στον μεγάλο τελικό. Και λέμε στον μεγάλο τελικό γιατί θεωρούμε δεδομένο πως ο Νίκος θα περάσει τόσο τον Μάριο Πρίαμο, όσο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στις ψηφοφορίες που θα γίνουν... Η αγωνία στο κατακόρυφο λίγο πριν το μεγάλο φινάλε για τους τέσσερις φιναλίστ του Survivor All Star! Μια εβδομάδα αναμονή και υπομονή ακόμα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.