Ads Top

Σασμός Spoiler 15/7: Πεθαίνει ο Μαθιός μετά τον πυροβολισμό;


Διέρρευσαν όλα, τι θα συμβεί στον τρίτο κύκλο του Σασμού, τι συνέβη μετά τον πυροβολισμό που ακούστηκε.. 

Το φινάλε του φετινού δεύτερου κύκλου της αγαπημένης σειράς ήταν πραγματικά συγκλονιστικός και φυσικά η αγωνία για την έναρξη του τρίτου κύκλου είναι ιδιαίτερα μεγάλη. 




Όπως είχαν υποσχεθεί πολλοί συντελεστές της σειράς, όταν ερωτούνταν για spoilers, τα τελευταία δευτερόλεπτα του φινάλε βάφτηκαν με αίμα, με τη Βασιλική να παθαίνει σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητό της ενώ πάει να προλάβει το κακό ανάμεσα στους δύο άντρες που αγάπησε περισσότερο από κάθε τι στη ζωή της.

Ο λόγος για τον Νικηφόρο και τον Μαθιό. Ο γιος της μόλις έχει μάθει ότι ο άνθρωπος που είχε για ήρωα και πρότυπό του ήταν και αυτός που του προκάλεσε τον μεγαλύτερο πόνο, σκοτώνοντας τον πατέρα του, τον Στεφανή.

Ο Νικηφόρος πάει να βρει τον Μαθιό με σκοπό να τον σκοτώσει καθώς δεν χωράει το μυαλό του ότι του έλεγε τόσο καιρό ψέματα.



Θολωμένος από το μίσος και τον θυμό, ο Νικηφόρος με το που αντικρίζει τον Μαθιό βγάζει το όπλο και είναι αποφασισμένος να τον σκοτώσει.

Του λέει ότι δεν τον τιμωρεί για τον Στεφανή. Θέλει να τον σκοτώσει γιατί νιώθει προδομένος και τότε πράγματι τραβάει τη σκανδάλη στοχεύοντας στον Μαθιό.

Και εκεί ακριβώς τελειώνει το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου.

Το θέμα όμως είναι αν αυτή η βολή είναι η χαριστική για τον Μαθιό. Χάνει τη ζωή του ή καταφέρνει να σωθεί και τότε όλα αλλάζουν;

Σύμφωνα με τα spoilers που άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν για την τροπή του σεναρίου, ο Μαθιός δεν σκοτώνεται. Τραυματίζεται βαριά αλλά καταφέρνει να σωθεί από τον πυροβολισμό του Νικηφόρου και όπως θα δούμε στις αρχές του τρίτου κύκλου, παρ' όλο που η κατάστασή του θα είναι σοβαρή, θα καταφέρει να ανταπεξέλθει.



Ποια θα είναι όμως τα προβλήματα που θα προκύψουν μετά τον συγκεκριμένο πυροβολισμό; Ο Νικηφόρος θα συλληφθεί; Θα προλάβει η Βασιλική να πει στον γιο της ότι ο Στεφανής δεν ήταν ο πατέρας του αλλά πραγματικός του πατέρας είναι ο Μαθιός ώστε να μην αποκαλύψει ο νεαρός στον Φραγκιαδάκη ότι ο Μαθιός είναι εκείνος που σκότωσε τον Στεφανή; Ίδωμεν σε λίγο καιρό από τώρα, όταν θα ξεκινήσει και πάλι η προβολή του Σασμού...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.