Ads Top

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Χαροπαλεύει στην εντατική o Μαθιός


Συγκλονιστική θα είναι η συνέχεια του «Σασμού» στον Γ' Κύκλο της σειράς..

Πανικό αναμένεται να προκαλέσουν τα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.




Η σειρά του Alpha που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με πυρετώδεις ρυθμούς, αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ κάτι που θα αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.


Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός χαροπαλεύει στην εντατική



Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Κρήτη, o Μαθιός μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε από τον Νικηφόρο.



Εκείνος, πληγωμένος από τη δολοφονία του πατέρα του αλλά και την Βασιλική που είναι συντετριμμένη, έρχεται σε κόντρα με τον Μαθιό.

Το αποτέλεσμα είναι να βρεθεί ο Μαθιός να χαροπαλεύει στην εντατική με τους γιατρούς να δίνουν μάχη προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή.

Την ίδια στιγμή, Καλλιόπη και Αστέρης δεν σταματούν να προσεύχονται για την υγεία του, με την κατάσταση του να είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη, κάτι που οδήγησε τους γιατρούς να τον διασωληνώσουν.



Ο Νικηφόρος βυθισμένος στο συναίσθημα της εκδίκησης δεν δείχνει να μετανιώνει για την πράξη του καθώς το μόνο που θέλει, είναι να δει τον Μαθιό νεκρό καθώς αισθάνεται πως μόνο έτσι η ψυχή του Στεφανή θα μπορέσει επιτέλους να βρει γαλήνη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.