Ads Top

Κλείνει συμφωνία βόμβα ο Γιαννακόπουλος για Παναθηναϊκό!


Διαβάστε όλα όσα έχουν διαρρεύσει ως τώρα..

Όπως αποκαλύφθηκε στην "Magic Euroleague" του SDNA, ο Παναθηναϊκός είναι κοντά σε μια σπουδαία, πολυετή συμφωνία με μεγάλο χορηγό, που θα μπει δίπλα στο όνομα της ομάδας.




Οι «πράσινοι» κινούνται με... τρελούς ρυθμούς στην αγορά, πραγματοποιούν μεταγραφές από το «πάνω ράφι» και δυναμώνουν σε κάθε επίπεδο. Δικαιολογημένα, το ενδιαφέρον του κόσμου βρίσκεται στα ύψη και μαζί με αυτό, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον συνολικά και από την αγορά. 

Η απόδειξη του πόσο έχει μεγαλώσει το ενδιαφέρον της ελληνικής αγοράς για το μπάσκετ και δη για τις προσπάθειες του «τριφυλλιού» ήρθε μέσα από την αποκάλυψη της WEB TV του SDNA. 



Όπως τονίστηκε στην "Magic Euroleague", με προσωπικές ενέργειες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου οι «πράσινοι» κατάφεραν όχι μόνο να διατηρήσουν τον ΟΠΑΠ ως χορηγό στη φανέλα, αλλά και να βρουν έναν επιπλέον χορηγό, στο σκέλος που έχει να κάνει με την ονοματοδοσία.

Οι «πράσινοι» είναι κοντά σε μια πολυετή συμφωνία, η οποία θα τους εξασφαλίσει πολύ μεγάλα έσοδα και για τις επόμενες σεζόν και θα τους δώσει σημαντική οικονομική ώθηση.



Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα deal που μόλις ολοκληρωθεί θα δώσει επιπλέον... οικονομικές εγγυήσεις στην ΚΑΕ και θα τη βοηθήσει στα μελλοντικά σχέδιά της. 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.