Ads Top

Αποκάλυψη από Ισπανία: «Αυτός θα είναι η πρώτη μεταγραφή Κορδόν στον Ολυμπιακό»


Ο Πολ Ακουόκου είναι δεδομένα στη λίστα του Κορδόν. Και μπορεί κάλλιστα να…

Σε αντίστροφη μέτρηση ο Ολυμπιακός. Και πλέον η Τετάρτη όπου η ομάδα αναχωρεί με τελικό προορισμό το Μιλς της Αυστρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας δεν είναι μακριά. 




Αν μέχρι τότε οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν κάνει μεταγραφικό σεφτέ και αν τέλος πάντων μπορεί να προκύψει κάποιο νέο «όνομα» στις επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ; 

Θα φανεί. Στην Ισπανία πάντως υπάρχει ένα… σχετικό ποντάρισμα. Και οι περισσότεροι εκτιμούν πως ο Πολ Ακουοκού θα μπορούσε να αποτελέσει και τη πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού.

«Την πρώτη μεταγραφή του Κορδόν» πιο σωστά για να πιάσουμε τον παλμό. Τον ξέρει πολύ καλά τον Αφρικανό αμυντικό χαφ ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού. 

Επί ημερών του μάλιστα ο τέσσερις φορές διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού μέσος, πήρε την «προαγωγή» για να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα.



Η Μπέτις δεν θέλει να τον κρατήσει. Η τιμή του δεν είναι απαγορευτική για τα ελληνικά δεδομένα. Το συμβόλαιο του τελειώνει την επόμενη σεζόν. Ο ποδοσφαιριστής ξέρει και εμπιστεύεται τον Κορδόν. Άρα όντως οι προδιαγραφές αυτής της ιστορίας δεν είναι άσχημες.

Αρκεί φυσικά να διασταυρωθεί και από… λιμάνι μεριά ότι ο συγκεκριμένος είναι η πρώτη επιλογή για την μεταγραφή του αμυντικού χαφ που είναι ούτως ή άλλως στη λίστα με τις βασικές ανάγκες: Αριστεροπόδαρος στόπερ, αμυντικός χαφ και σέντερ φορ. Αυτές είναι οι θέσεις που ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί σε αυτό το πρώτο κύμα μεταγραφών. Άρα όντως εάν και εφόσον ο Πολ θα μπορούσε να κάνει και το «ποδαρικό» σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με την Estadio Deportivo οι Ερυθρόλευκοι μιλούν με τους ανθρώπους της ομάδας της Σεβίλλης για τον ποδοσφαιριστή. Και μιλούν και με τον ίδιο παίκτη. Τώρα πέρα από τον Ολυμπιακό; Ενδιαφέρον για τον 25χρονο έχει δείξει κυρίως η Χετάφε που έχει πάντα ως δέλεαρ τη… Μαδρίτη, όπως τον Μάη είχαν μπει στο κόλπο και οι Ρέιντζερς με ένα ποσό όμως που δεν ξεπερνούσε τα 2 εκατ ευρώ. Σε κάποια δημοσιεύματα αναφέρεται εμπλοκή και της Βαλένθια.

Όπως και να έχει όμως; «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην pole position» αναφέρουν οι Ισπανοί.



Η υπόθεση βεβαίως έχει και ένα «αρνητικό». Και ίσως αυτό να έχει παίξει τον ρόλο του για το γεγονός ότι ακόμη δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις. Το γεγονός ότι ο Πολ δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και οι Ερυθρόλευκοι μετρούν ήδη 11 ξένους. Είναι βασικός στόχος του καλοκαιριού το «κοινοτικό διαβατήριο» στις αναζητήσεις σύμφωνα με τον Κορδόν και όσα έχει συζητήσει με την διοίκηση από την πρώτη στιγμή. Άρα…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.