Ads Top

Φημολογία και για στόπερ από Μαν. Γιουνάιτεντ στον Ολυμπιακό!


Ποιος είναι ο παίκτης που γνωρίζουν καλά και ο Κορδόν και ο Μαρτίνεθ από την Ισπανία..

Ο Ντομίνγκος Ντουάρτε αποτελεί τον διακαή πόθο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την "ερυθρόλευκη" άμυνα, όμως στη λίστα υπάρχει και ένα ακόμα μεγάλο όνομα από Premier League.




Σε διαπραγματεύσεις με την Χετάφε για την μεταγραφή του Ντομίνγκος Ντουάρτε βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ισπανία.


Ο Πορτογάλος στόπερ είναι ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών για την ενίσχυση στα μετόπισθεν, αφού τόσο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όσο και ο Αντόνιο Κορδόν, τον γνωρίζουν από την κοινή θητεία τους στην Γρανάδα και έχουν την καλύτερη άποψη για αυτόν.

Παράλληλα, βέβαια, οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, με αυτή του Ερίκ Μπαϊγί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έρχεται στο προσκήνιο.




Ο 29χρονος Ιβοριανός έχει συμβόλαιο με τους "Κόκκινους Διαβόλους" για έναν ακόμα χρόνο, ωστόσο δεν έχει σημαντικό ρόλο στα πλάνα του Έρικ Τεν Χάαγκ και γι' αυτό ψάχνει ομάδα που θα του εγγυηθεί κάτι τέτοιο.



Πρόκειται φυσικά για πολύπειρο αμυντικό με 70 συμμετοχές στην Premier League, αλλά και 40 στη La Liga, έχοντας περάσει επίσης από τις Βιγιαρεάλ, Εσπανιόλ και Μαρσέιγ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.