Ads Top

Δεν το έδειξε ο ΣΚΑΪ: Παίκτης όρμησε σε άνθρωπο της παραγωγής


Ο φιναλίστ του ριάλιτι ήταν πρωταγωνιστής σε ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο που δεν είδαμε ΠΟΤΕ στον ΣΚΑΪ και για το οποίο επενέβη ο Ατζούν.

Στο φετινό Survivor All Star περισσότερο έκλεψε τη παράσταση τα όσα συνέβησαν πίσω από τις καμέρες παρά τα όσα μας έδειξε η παραγωγή. Μετά από τις αρκετές αποβολές παικτών που ήταν φαβορί τίποτα δεν μας αφήνει άφωνους.




Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Εύης Σαλταφερίδου να προχωρήσει σε μια αποκάλυψη σχετικά με ένα επεισόδιο που έλαβε χώρα στον Άγιο Δομίνικο. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star έκανε ενα Q & A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Η Εύη Σαλταφερίδου μεταξύ άλλων ανέφερε πως κάποιος συμπαίκτης της, έβρισε αισχρά κάμεραμαν ενώ έπειτα δέχθηκε παρατήρηση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Αυτό το θέμα δεν θα το άνοιγα να το αναλύσω, είναι η αλήθεια, γιατί θεωρούσα ότι ήταν βαρύ σαν περιστατικό αλλά από τη στιγμή που πλέον έχουν μαθευτεί όλα θεωρώ ότι και γω μπορώ να πάρω μέρος.



Ναι, έχει γίνει. Έβρισε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος είναι συνεργάτης της παραγωγής πάρα πολλά χρόνια και εγώ τον είχα και το 2018 και είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Τον έβρισε όντως αισχρά. Μίλησε για την μάνα του, για το σπίτι του, για την φάρα του και την χώρα του γενικά. Τώρα από εκεί και πέρα εμείς σαν παίκτες δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω παρόλο που το ζητήσαμε γιατί θέλαμε να δείξουμε για ποιο λόγο εναντιωνόμαστε σε αυτόν τον παίκτη. Το καλό είναι ότι ήρθε ο Ατζούν και έκανε την παρατήρηση του αλλά ο κόσμος αυτά δεν τα βλέπει, δυστυχώς.»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.