Ads Top

«Βόμβα» από Βραζιλία μέσω Νότιγχαμ ο Ολυμπιακός!


Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η Νότιγχαμ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 19χρονου επιθετικού της Μποταφόγκο Ματέους Νασιμέντο και ενδέχεται να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό.

Πολλά και διαφορετικά είναι τα δημοσιεύματα στην Αγγλία που αφορούν στο μέλλον του 19χρονου επιθετικού της Μποταφόγκο, Ματέους Νασιμέντο και τη Νότιγχαμ.




Σύμφωνα με τον Λούκας Πεντρόσα υπήρξε συμφωνία με την αγγλική ομάδα, ωστόσο ο νεαρός ποδοσφαιριστής θέλει τελικά να παραμείνει στη Βραζιλία τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τη Sun όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως το deal δεν έχει καταρρεύσει ακόμη και μόλις επιτευχθεί η συμφωνία, τότε θα δοθεί δανεικός από την Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού επιθετικού.



Ο Ματέους Νασιμέντο είναι από τα ταλέντα της πατρίδας του με χρηματιστηριακή αξία επτά εκατομμυρίων ευρώ. Με την Μποταφόγκο έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριου του 2025 και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Τη φετινή σεζόν έχει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τρία γκολ και μία ασίστ, ενώ είναι και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.