Ads Top

7.000 ευρώ την εβδομάδα: Ο Ατζούν «κλείνει» γνωστή τραγουδίστρια για το Survivor All Star 2


Ήταν από τις πιο δυνατές παίκτριες του πρώτου ριάλιτι επιβίωσης.

Τώρα που το τοπίο είναι πιο ξεκάθαρο τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της και είναι έτοιμη να αγωνιστεί στους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο για 7.000 ευρώ την εβδομάδα.




Η Ειρήνη Παπαδοπούλου συμμετείχε στο Survivor 1. Ήταν μάλιστα από τους πολύ δυνατές αγωνιστικά παίκτριες! Είχε αρκετές στιγμές έντασης κυρίως με το Στέλιο Χανταμπάκη και κάποια στιγμή δεν άντεξε και αποχώρησε οικειοθελώς!

Έτσι και λίγο μετά το χωρισμό της από τον επί χρόνια σύντροφό της Αλέξανδρο Πασχαλάκη ήταν έτοιμη για να πάει στο Survivor All Star, όμως αν και η ίδια είχε δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες στο Instagram δηλώνοντας ότι επιστρέφει, τελευταία στιγμή έκανε πίσω!



Τώρα που το τοπίο είναι πιο ξεκάθαρο τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι έτοιμη να αγωνιστεί στους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο για 7.000 ευρώ την εβδομάδα.

Το όνομα της έχει τικαριστεί από την εταιρεία που τρέχει το project για λογαριασμό του Ατζούν Ιλίτζαλι στην Ελλάδα και μένει τις επόμενες ημέρες να περάσει από τα γραφεία μετά την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία η οποία έχει ήδη γίνει.










Πηγή: koolnews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.